Nederland, Den Haag, 5 maart 2014.
Hans de Boer.
Foto: Jeroen Poortvliet.

Hans de Boer bij VNO-NCW Rivierenland

2 januari 2016
Rivierenland

Hans de Boer, landelijk voorzitter van VNO-NCW, spreekt op woensdag 13 januari tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW Rivierenland een deel van zijn achterban toe. VNO-NCW Rivierenland houdt de nieuwjaarsbijeenkomst in samenwerking met de ondernemersverenigingen in de regio in het drastisch uitgebreide Van der Valk Hotel Tiel.

Joris Nelissen, voorzitter van VNO-NCW Rivierenland, heet de gasten welkom.

Van der Valk Hotel Tiel is de afgelopen jaren grondig verbouwd en markeert van verre met zijn zestien etages tellende hoteltoren de afslag Tiel van snelweg A15. Het hotel beschikt over 176 hotelkamers, een congrescentrum met vijftien multifunctionele zalen geschikt voor 2 tot en met 200 gasten, drie restaurants en 465 parkeerplaatsen.

De nieuwjaarsbijeenkomst begint om 17.00 uur, na de spreekbeurt van Hans de Boer is er een buffet in Hotel Tiel aan de Laan van Westroyen 10 in Tiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *