103

Ondernemers Overbetuwe zorgen voor kerstpakketten

5 december 2016
Rivierenland

De gemeente Overbetuwe heeft tientallen ondernemers uit de gemeente verzameld voor een kerstmarkt waar het personeel van de gemeente zelf een kerstpakket mag samenstellen door naar eigen keuze te ‘shoppen’ op die markt.

Op woensdag 15 december staan de ondernemers en winkeliers van drie tot zes uur ’s middags met hun kraam in de Helster in Elst. Hierdoor worden zij en hun producten niet alleen nauw betrokken bij de medewerkers van de gemeente, maar ook kunnen de ondernemers onderling hun band verder versterken. Het idee is een voortzetting van vorig jaar, toen het voor het eerst werd uitgevoerd.

Feestje

Etienne Vermeulen, accountmanager bedrijven bij de gemeente: “Vroeger had je de slogan ‘koopt Hollandsche waar dan helpen wij elkaar’. Dat hebben wij nu vertaald als ‘koopt Overbetuwsche waar’. We willen graag onze ondernemers in de gelegenheid stellen hun producten binnen de eigen gemeentegrenzen nog beter onder de aandacht te brengen. En andersom willen we de Overbetuwse medewerkers graag wijzen op al het moois en goeds uit eigen regio.” Vorig jaar was de markt een succes voor personeel en voor ondernemers. Vermeulen: “en ook dit jaar maken we er weer een gezamenlijk feestje van!”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *