ApeldoorninBedrijf2

Apeldoorn in Bedrijf viert 5-jarig jubileum

8 februari 2017
Apeldoorn

Apeldoorn in Bedrijf bestaat vijf jaar. Het is een informele netwerkclub in de gemeente Apeldoorn die ondernemers wil verbinden. De netwerkorganisatie brengt met een gevarieerd programma ondernemers in contact met elkaar.

In het Stadscafé aan de Nieuwstraat in het centrum van Apeldoorn waren maandag 30 januari circa honderd van de ruim 170 aangesloten ondernemers aanwezig om het 5-jarig jubileum van Apeldoorn in Bedrijf te vieren. Het was op dezelfde locatie als waar de netwerkorganisatie destijds van start ging.

Gezellige club

Apeldoorn in Bedrijf is een onderdeel van Ondernemers in Bedrijf. Een overkoepelende netwerkorganisatie die actief is in meer dan 20 regio’s in Nederland en ongeveer 2400 aangesloten leden telt. Apeldoorn in Bedrijf omschrijft zichzelf als een gezellige club met enthousiaste ondernemers voor wie actief netwerken belangrijk is. Naast samenwerken en meer omzet genereren, willen de leden bestaande relaties onderhouden en nieuwe contacten opdoen.

Programma

Voor het verbinden van ondernemers in Apeldoorn zorgt regiomanager Hilde van Ulden, wijnprofessional bij Wijnkooperij Klosters in Gorssel. ‘’We komen minimaal acht keer per jaar bij elkaar in Apeldoorn en zien de ondernemers groeien.’’ Volgens Van Ulden staat op een netwerkavond de interesse in de ander voorop. De organisatie stelt ieder jaar een afwisselend programma samen met borrels, bedrijfsbezoeken en seminars. Op de agenda in de eerste helft van 2017 staan onder meer een sportieve netwerkavond bij voetbalvereniging Go Ahead Eagels in Deventer, een bezoek aan Kids College Apeldoorn en aan crematorium Heidehof in Ugchelen.

www.ondernemersinbedrijf.nl/apeldoorn

Op de foto: Ondernemers bij elkaar voor de viering van het jubileum in het Stadscafé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *