image1

FEM! kiest Zakenvrouw Stedendriehoek 2017

29 maart 2017
Apeldoorn

Vijf winnaressen zijn verkozen tot Zakenvrouw Stedendriehoek 2017. Daaronder Nadine Wielart van The Fashion Truck uit Apeldoorn en Kirsten Vos van Salon Finishing Touch uit Ugchelen. Maandagavond 27 maart werden de winnaressen bekendgemaakt door netwerkorganisatie FEM!

Organisatoren Hella Soethof en Ilona de Haan van FEM! reikten tijdens een feestelijke avond bij stadsbrouwerij DAVO in Deventer de prijzen uit. Er waren in totaal vijf categorieën en in elke categorie kwam een uiteindelijke winnares uit de bus. Nadine Wielart won in de categorie Power Woman. Met haar fashiontrucks voorziet ze vrouwen in heel Nederland van de laatste mode. Volgens de jury ”weet ze van ‘gas geven’ en heeft ze onmogelijke ideeën werkelijkheid gemaakt.’’

Meeste stemmen

In de categorie Independent Woman ging Kirsten Vos van schoonheidssalon Salon Finishing Touch met de titel naar huis. Ze kreeg de meeste stemmen. De zelfstandige zakenvrouw zonder personeel barst van enthousiasme en kennis, vindt de jury. ”Ze  heeft een persoonlijke aanpak en richt zich met haar behandelingen op de lange termijn.’’ Winnares in de categorie Young Talent werd Tanja Hogenberg van Trainingsstudio FRIS uit Deventer. Renske Kleverwal van Renske Kleverwal Fotografie uit Twello won in de categorie Creative Brain. Henny de Groot uit de Vecht, het gezicht van zalencentrum de Groot, wist de titel in de wacht te slepen in de categorie Local Wonder Woman.

Weer verkiezing

FEM! is in 2015 opgericht door Hella Soethof en Ilona de Haan en telt circa 390 leden, die samenwerken, netwerken en kennis delen. De organisatie houdt in 2018 weer een verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek. Vrouwen die hiervoor worden genomineerd, moeten ouder zijn dan 20 jaar en werken en wonen in de Stedendriehoek. De Stedendriehoek bestaat uit de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen.

Op de foto: De vijf winnaressen van de verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2017

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *