Bert Jansen Advieskring

Nieuwe voorzitter voor Ondernemend Westervoort

31 maart 2017
Achterhoek/Liemers Arnhem

Bert Jansen (Advieskring) neemt de voorzittershamer van Diana van Kesteren (Mediaz) over. Diana van Kesteren heeft met o.a. Bert Jansen 10 jaar geleden Ondernemend Westervoort opgericht. Na 10 jaar voorzitter te zijn geweest vond Diana van Kesteren het tijd worden voor een nieuwe voorzitter. “Ik heb 10 jaar lang met veel passie en plezier de taak als voorzitter op mij genomen, maar nu maak ik plaats voor een nieuwe voorzitter met nieuwe ideeën. Ondernemend Westervoort is mede dankzij de fantastische bestuursleden, die altijd achter mij stonden, een groot succes geworden”,  Aldus Diana van Kesteren.

Doelstelling van Ondernemend Westervoort blijft het verenigen van zelfstandige ondernemers die in Westervoort bedrijf voeren (of in Westervoort wonen en elders bedrijf voeren). Voor ondernemers is netwerken erg belangrijk. De mogelijkheid om voor of met ondernemers samen te werken vergroot de kans op succes.

Netwerkavonden

Bert: “Wij gaan zeker door op de weg die Diana al is ingeslagen om netwerkavonden te organiseren. Daarnaast gaan wij in samenwerking met MKB Duiven gelegenheid geven middels workshops van leden voor leden om kennis en ervaring op te doen. Met jonge bestuursleden gaan wij kijken iets op touw te zetten voor jonge en aspirant ondernemers. Tot slot blijven wij in gesprek met de Gemeente om het ondernemersklimaat in Westervoort te verbeteren. Er is een werkgroep beschikbaar om een bijdrage te leveren aan het nieuw te vormen economisch beleid.” Voor meer informatie www.ondernemendwestervoort.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *