Vice Versa (2)

Nieuw bestuur Vice Versa Gelderland presenteert zich

24 april 2017
Arnhem Nijmegen

Vice Versa Gelderland, opgericht in 1998 en inmiddels zo’n 150 ondernemende vrouwen groot, presenteert graag het bestuur aan u. Met van links naar rechts Tanya Zeeman, Judit Wassing, Els de Weijer, Jozé Janssen, Michèle Kohlmann en Petra Peperkamp, secretariële ondersteuning. Marlies van den Hoven die heel recent als penningmeester toetrad ontbreekt op deze foto.

Tanya Zeeman ontwerpt en maakt onder haar label ‘Tanya’ met passie en precisie duurzame en exclusieve leren tassen. Tanya: “ De range varieert van kleine handtassen tot werk- en reistassen. Mijn klanten komen uit heel Nederland via mijn website.” www.tassenvantanya.nl

 

Judit Wassing is registerarbeidsdeskundige en Hobéon gecertificeerd. Ze is AD-factor specialist in arbeidsdeskundige vraagstukken, re-integratie en organisatieadvies. Ze staat voor een pragmatische en realistische benadering met de focus op de relatie tussen mens, werk en inkomen. “Omdat investeren in duurzame inzetbaarheid loont. Niet alleen voor uw medewerkers maar ook voor uzelf als (zelfstandig) ondernemer.”

 

Els de Weijer is eigenaar van Hortus Magnificus, bureau voor tuinarchitectuur in Arnhem. Zij ontwerpt op maat gemaakte tuinen, vormgegeven naar de wensen van de opdrachtgever. “Dit zijn zowel bedrijven als particulieren. Een wintergroene basis en heldere belijning zijn herkenbaar in mijn tuinen.” Uitgevoerde projecten staan op de website www.hortusmagnificus.nl.

 

Jozé Janssen van The Support Company is voorzitter. De huisstijl; van Jozé wordt gekenmerkt door een mix van strakke zakelijkheid en kleurrijke details. “Op mijn eigen persoonlijke manier, met aandacht en betrokkenheid. Onder meer als directeur bij St. Beheer Insula Dei en als verkoopbegeleider voor VolkerWessels Vastgoed bv. Ik werk in korte of langdurige opdrachten van macro naar micro en verzorg het beheer en de communicatie van vastgoed.” www.jozejanssen.nl.

 

Het bedrijf van Michèle Kohlmann heet Frisse Kracht. Michèle: “Ik bied ondernemers praktische marketingondersteuning. Ook zorg ik, door het optimaal inzetten van social media en de website, voor het verbeteren van de zichtbaarheid en vindbaarheid van mijn klanten. Daarnaast schrijf ik teksten voor websites, flyers en nieuwsbrieven en coördineer ik een project of neem ik de organisatie van een evenement op me. Voor meer informatie www.frissekracht.nl

 

Op 8 juni organiseert Vice Versa Gelderland samen met Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) in het Posttheater de Ladies Night, een speciale modeshow als voorproefje op het Fashion Design Festival Arnhem. Zie ook: www.fdfarnhem.nl

2 reacties op “Nieuw bestuur Vice Versa Gelderland presenteert zich

  1. Met mijn bedrijf Administratie Assistent al 10 jaar lid van deze club geweldige vrouwen, ik hoop nog jarenlang te mogen werken met/voor deze vrouwen en voor clienten in hun netwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *