040 20170517-_CST4480

IG&D Bedrijvig zet in op nieuwe leden en duurzaamheid

22 mei 2017
Achterhoek/Liemers

De ondernemersvereniging IG&D Bedrijvig in Doetinchem zet de komende tijd in op twee speerpunten: Meer nieuwe leden en het stimuleren van ondernemingen om duurzaamheid in hun bedrijfsvoering te implementeren.

Volgens voorzitter Henk Grootjans van IG&D is stijging van het aantal leden (nu rond de 260) noodzakelijk om het draagvlak van de belangenvereniging te vergroten, evenals de daadkracht. Leden die nieuwe leden aanbrengen krijgen een eenmalige korting van 50 euro op hun contributie.

IG&D Bedrijvig wil bovendien de aangesloten ondernemers interesseren en activeren in het voeren van een duurzaam beleid in en door het bedrijf. IG&D heeft een commissie benoemd onder voorzitterschap van Hans Dales. Doel is het duurzaamheidsbeleid inzichtelijk te maken en de betreffende voorzieningen en maatregelen op dit gebied zo uniform mogelijk maken. Dat geldt voor kwaliteit, prijsstelling en uitvoering.

Tijdens de ledenvergadering gaf Hans Dales een korte toelichting op de werkzaamheden van de gloednieuwe commissie en hij riep de leden op waar mogelijk duurzaamheidsbeleid in hun bedrijfsvoering in te brengen.

De leden van IG&D kregen bij het begin van de vergadering een lootje, waarmee een mountainbike te winnen viel,  beschikbaar gesteld door De Pedaleur Doetinchem en Specialized Bicycle Components ’s-Heerenberg. Winnaar na loting werd Huub Veenes. De fiets werd hem overhandigd door voorzitter Henk Grootjans (foto).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *