plankaart_web

Rondleiding Stadsblokken bij Maatschappij

24 juni 2017
Arnhem

Op donderdag 29 juni organiseert De Maatschappij, afdeling Arnhem, een rondleiding door Roy Nijenhuis van KondorWessels, over de Stadsblokken met uitleg over de plannen om die te bebouwen.Liesbeth Timemrmanns, bestuurslid van De Maatschappij: “Je kunt zelf met de auto of de fiets naar Stadsblokken-Meinerswijk komen of om 15.30 uur samen met ons met het pontje naar het Werfpaviljoen op de Stadsblokkenwerf oversteken. Het pontje vertrekt vanaf de Rijnkade, ter hoogte van restaurant Dining 56. Vanzelfsprekend betaalt De Maatschappij de overtocht voor haar leden.”

“Projectmanager Roy Nijenhuis van KondorWessels neemt ons mee langs het festivalterrein, de ASM-haven, de haven van Coers en het Meinerseiland en vertelt over de ideeën en aanpak van KondorWessels. Hij hoort ook graag wat jij ervan vindt. Na ongeveer een uur drinken wij een borrel bij het paviljoen op de historische Stadswerf (tegenover de Rijnkade).

“Deze borrel gaat van start met een creatieve hommage aan dit bijzondere gebied, door schrijver Lisa Huissoon.  Na de borrel pakken wij het laatste pontje terug. Gegeven het feit dat er maximaal 30 mensen aan de rondleiding kunnen deelnemen, sluiten we de aanmelding als het maximum is bereikt.”

Aanmelden: https://de-maatschappij.nl/evenement/weergeven/rondleiding-door-stadsblokken-meinerswijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *