D0216-03 Foto Jacques Kok perspodium kletsen bij klaas

Vanaf september elke woensdag businesslunch in Velp

12 juli 2017
Arnhem

Met ingang van september 2017 start culinair ondernemer Klaas Dijkstra in de Sociëteit & Kookstudio Velperbroeck met wekelijke business to businesslunches, op woensdagen, van 12.00 tot 14.00 uur.

De aan de Markweg 11 in Velp gelegen kookstudio is al jaren bekend als kookstudio voor gezelschappen tot zestig personen. Talloze gezelschappen leerden er de ins en outs van het betere koken en grote bedrijven in de foodbranche hielden er hun productdemonstraties. Eigenaar Klaas Dijkstra, die de locatie eerst verhuurde, gaat nu zelf gasten ontvangen in de ruim opgezette kookstudio.

Dijkstra, die als voormalig slager en traiteur tot voor kort uitgever was van businessbladen in de foodbranche: ,,Koken is een heerlijke bezigheid en vooral met een aantal mensen super om te doen. Samen koken verbroedert en ‘verzustert’ kun je wel zeggen. Daarbij geeft de kook- en natuurlijk ‘eetsessie’, de ruimte om bij te praten en nieuwe contacten te leggen.”

Reserveren

Ondernemers worden uitgenodigd zich in te schrijven voor deze lunches via MeetUp. Op het menu voor woensdag 6 september staat: voorgerecht Viscocktail, en Kalfsentrecote als hoofdgerecht. Klaas is voor meer informatie bereikbaar op 06 53 25 56 38.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *