Willemijn Vonk Mickey Withagen

Nieuwe vestiging Maas groep in Arnhem

28 augustus 2017
Arnhem

De Maas groep heeft met Willemijn Vonk en Mickey Withagen een nieuwe vestiging in Arnhem gekregen. Maas groep is gespecialiseerd in re-integratie, outplacement, loopbaanadvies, jobcoaching, assessment, Poortwachter Care en consultancy voor ondernemers.

80% van de volgende banen komt uit je eigen netwerk. Geen wonder dat daar zwaar op getraind wordt in een re-integratie of outplacementtraject. Mickey Withagen en Willemijn Vonk zijn afgelopen maart met een Arnhemse vestiging van de Nederlandse Maas groep begonnen en kennen het klappen van de zweep – ook als ervaringsdeskundigen. Willemijn is gecertificeerd loopbaanadviseur en coach én samen met Mickey adviseurs in re-integratie en outplacement. Op de andere dertig vestigingen zitten de andere 70 gespecialiseerde collega’s.

Werkverleden

Willemijn is de laatste jaren actief geweest als coördinator communicatie bij de Stadsregio Arnhem Nijmegen; daarvoor heeft ze als communicatiemedewerker binnen diverse branches gewerkt, zoals de  gezondheidszorg. Kent de wereld van vele kanten. Hetzelfde geldt voor Mickey: voordat ze zich in re-integratie en outplacement specialiseerde was ze werkzaam in het onderwijs, en daarvoor weer in de (Arnhemse) arbeidsbemiddeling.

Leitmotiv

Wat ze doen? Werk maken van het vinden en houden van werk voor hun cliënten. Dat is de slogan van de twintig jaar geleden opgerichte Maas groep, en tevens het leitmotiv van deze twee gedreven dames. Waar de Maas groep inmiddels al meer dan 6000 mensen aan een andere baan heeft geholpen is het voor de dames nog pionieren en netwerken, vandaar de keuze voor het ondernemersnetwerk OKA.

Boete bij langdurig ziekte?

Ze kennen als Arnhemse meisjes wel hun pappenheimers, maar juist de actieve instelling van de Arnhemse ondernemers spreekt ze aan. Ze willen dan ook graag in dialoog gaan met ondernemers. Over bijvoorbeeld verzuimmanagement, Spoor 1 en Spoor 2 – weet u wat dat betekent? Zij wel, en zij weten ook hoe je als kleine ondernemer een boete kunt vermijden bij een langdurig zieke werknemer.

Talenten

Ze spotten talenten en zoeken werkervaringsplaatsen voor mensen, ook vanuit een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze verbinden ondernemers en werknemers, want er is uiteindelijk voor iedereen een plek en een functie waar je het beste tot je recht komt. En waar de ondernemer / werkgever het meeste aan je heeft. Willemijn en Mickey zijn nieuw lid bij Ondernemers Kontakt Arnhem geworden.

https://www.facebook.com/maasgroep1/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *