samenwerking JM hr

Samenwerking zorgt voor sterk netwerk ondernemers

7 september 2017
Algemeen

De verenigingen Jong Management en VNO-NCW Midden intensiveren hun samenwerking. Hierdoor ontstaat een nog sterker ondernemersnetwerk in Midden- en Oost-Nederland.

De twee verenigingen werken al langere tijd samen, bijvoorbeeld bij gezamenlijke bijeenkomsten. Jong Management en VNO-NCW Midden geloven dat beide netwerken elkaar kunnen versterken, zowel in de lobby/belangenbehartiging als in zakelijke contacten. In de nieuwe samenwerking worden alle bijeenkomsten en netwerkevenementen gezamenlijk georganiseerd. Daarnaast zal meer afstemming plaatsvinden over de (regionale) ondernemersagenda, door ook een bestuurlijke samenwerking aan te gaan.

Werkgebied

In het werkgebied van vereniging VNO-NCW Midden, dat opkomt voor de belangen van ondernemers in Midden- en Oost-Nederland, kent Jong Management de volgende kringen: Flevoland, Zwolle, Stedendriehoek, Amersfoort, Utrecht, Gelderse Vallei, Twente/Salland, Achterhoek en Arnhem/Nijmegen.  Jong Management (JM) is een zelfstandige vereniging, gelieerd aan VNO-NCW (landelijk), die zich richt op jonge ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar binnen marktgerichte ondernemingen en organisaties.

Fotobijschrift: Vertegenwoordigers van JM en VNO-NCW Midden bekrachtigen de samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *