UITBLINKER_JJP_170703_HR_01

Pim Duterloo in de race voor ambassadeur mbo

12 september 2017
Apeldoorn

Pim Duterloo is één van de jongste duurzaam ondernemers in de Stedendriehoek. Hij is nog student aan Aventus in Apeldoorn, maar heeft ook zijn eigen bedrijf: Airsave. Nu doet hij voor Aventus mee aan de jaarlijkse, landelijke ambassadeursverkiezing voor het mbo.

In voorjaar 2017 won Pim Duterloo uit Voorst tijdens het Cleantech Tomorrow Congres in Eerbeek de Cleantech Battle. Met zijn winnend idee startte hij zijn eigen bedrijf, Airsave. Hiermee helpt hij productieprocessen bij grote ondernemingen duurzamer te maken. Pim Duterloo, vierdejaars student operationele techniek, heeft zijn bedrijf gestart met de hulp van het Cleantech Center en het Rabo ImPactfonds. Hij wil de wereld duurzamer maken. ‘’We moeten zuiniger omgaan met grondstoffen en energie. Met slimme en eenvoudige oplossingen is nog zoveel te verbeteren. Daar wil ik mij voor inzetten.’’

Bijzondere studenten

Afgelopen week vond de aftrap plaats van de landelijke mbo ambassadeursverkiezing 2017. In totaal 39 bijzondere mbo-studenten uit heel Nederland gaan met elkaar de strijd aan om de nieuwe Mbo Ambassadeur te worden. De kandidaten moeten op verschillende fronten laten zien dat ze een goede ambassadeur kunnen zijn voor het mbo. Ze gaan in gesprek met een landelijke jury en voeren campagne om zoveel mogelijk stemmen te behalen.

Stemmen

Tot donderdag 9 november kan iedereen stemmen op Pim Duterloo via aventus.nl/stemoppim. De nieuwe landelijke Mbo Ambassadeur wordt bekendgemaakt op donderdag 23 november tijdens een feestelijk gala in Theater Orpheus in Apeldoorn.

www.airsave.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *