Foto door Rob Voss
Uitgelicht

JE M’APPELLE GROTE WINNAAR APELDOORN BUSINESS AWARDS

Perspodium
Foto door Rob Voss
Uitgelicht

JE M’APPELLE GROTE WINNAAR APELDOORN BUSINESS AWARDS

Perspodium
Alliantie maakt zich sterk voor de Veluwe
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: Rob Voss

Alliantie maakt zich sterk voor de Veluwe

Ondernemers, grondeigenaren en overheid hebben de Samenwerkingsovereenkomst Veluwe-op-1 ondertekend om de Veluwe te versterken. 

De dertig Veluwse partners, verbonden in de VeluweAlliantie, hebben een gezamenlijke ambitie: het toeristisch product verbeteren door goed gebruik te maken van wat er op de Veluwe is aan natuur, landschap en erfgoed en dat op een manier dat ook natuur, landschap en erfgoed er beter van worden. Donderdag 15 februari kwamen de partijen bijeen in Lunteren om de Veluwse samenwerking officieel te bekrachtigen. De samenwerking heeft al een begin gemaakt en al geleid tot bijvoorbeeld de totstandkoming van het sterk verbeterde Fietsroutenetwerk op de Veluwe.

Partners

In de VeluweAlliantie zijn de volgende partners met elkaar verbonden: Vereniging Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB, Recreatieondernemers Nederland, IVN, Koninklijke Horeca Nederland, Grondeigenaren Overleg Veluwe, Staatsbosbeheer, Overleg Dé Veluwse Attracties, provincie Gelderland en 21 Veluwse gemeenten: Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Brummen, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nijkerk, Nunspeet, Oldebroek, Renkum, Rheden, Putten, Rozendaal, Scherpenzeel, Voorst en Wageningen.

Auteur Geschreven door:

Elisabeth van Horen

}
Foto's Fotografie door:

Elisabeth van Horen

Frank Thooft is bedrijfsjournalist en bladmanager

Agenda Activiteiten

14 mei

15:57
Locatie: Focus Filmtheater, Audrey Hepburnplein Arnhem

Jan van Hooff bij preview Focus Filmtheater

07 mei

15:57
Locatie: Groot Warnsborn, Bakenbergseweg 277, 6816 VP Arnhem

Business borrel OKA