Foto door Rob Voss
Uitgelicht

JE M’APPELLE GROTE WINNAAR APELDOORN BUSINESS AWARDS

Perspodium
Foto door Rob Voss
Uitgelicht

JE M’APPELLE GROTE WINNAAR APELDOORN BUSINESS AWARDS

Perspodium
De Wenum Hoeve lid van Apeldoorn Congresstad
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: eigen foto

De Wenum Hoeve lid van Apeldoorn Congresstad

De Wenum Hoeve in Wenum-Wiesel heeft zich aangesloten bij Apeldoorn Congresstad. Ondernemers kunnen op de zorgboerderij vergaderen, met uitzicht op de koeienstal.

De Wenum Hoeve is een van de verrassende locaties die Apeldoorn biedt voor bedrijven die op zoek zijn naar een bijzondere plek om een vergadering, evenement of congres te houden. Wie wil kan ook tussen de apen zitten, op de wielerbaan of het pretpark. In januari trad de Wenum Hoeve toe tot Apeldoorn Congresstad, een initiatief van samenwerkende ondernemers met congres- en vergaderlocaties in de gemeente Apeldoorn. De Wenum Hoeve is een zorgboerderij met een dagbestedingsplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast de zorgboerderij is er een boerderijwinkel, een theeschenkerij en vergaderruimtes.

Beleving

“De Wenum Hoeve is met hun maatschappelijke manier van ondernemen een prachtige aanvulling op de bestaande groep leden, waaronder CODA, Orpheus en Apenheul’’, vindt Bianca Cuperus, projectmanager van Apeldoorn Congresstad. ‘’We geloven namelijk dat beleving heel belangrijk is. We zijn ervan overtuigd dat een combinatie van kennis delen en actief met elkaar bezig zijn, zorgt voor meer inspiratie en verbinding. En hoe bijzonder en rustgevend is het om te vergaderen tussen de koeien?”

Fotobijschrift: Hanneke en Gert-Jan Wensink, eigenaren van de Wenum Hoeve, tekenen de overeenkomst met Apeldoorn Congresstad. Rechts Bianca Cuperus.

Auteur Geschreven door:

Elisabeth van Horen

}
Foto's Fotografie door:

Jeroen Wallbrink

Frank Thooft is bedrijfsjournalist en bladmanager

Bekend van:

Wallbrink Crossmedia
Agenda Activiteiten

14 mei

21:55
Locatie: Focus Filmtheater, Audrey Hepburnplein Arnhem

Jan van Hooff bij preview Focus Filmtheater

07 mei

21:55
Locatie: Groot Warnsborn, Bakenbergseweg 277, 6816 VP Arnhem

Business borrel OKA