Uitgelicht

Globe Security beveiligt dertien bedrijventerreinen

Perspodium
IN GEESTEREN EERSTE EDITIE ACHTERHOEKS ENERGIECAFÉ
Redacteur: Jacob Schreuder | Fotograaf: Jacob Schreuder

IN GEESTEREN EERSTE EDITIE ACHTERHOEKS ENERGIECAFÉ

Het eerste ‘Achterhoekse Energiecafé’ wordt dinsdag 27 juni om 20.00 uur gehouden in café-restaurant Baan in Geesteren gehouden.

Deze eerste editie van het Achterhoeks Energiecafé moet volgens de organisatoren vooral  een gezellige avond worden met informatie en gesprekken over comfortabel wonen, energiebesparing en duurzame energie.

Energiedeskundige Erwin Reuterink van het verduurSaam energieloket gaat tijdens het Achterhoeks Energiecafé in op feiten en fabels over huis en energie.

Bezoekers krijgen tijdens een interactieve lezing informatie over onder meer het isoleren van woningen, energiezuinige apparatuur en de beste manieren om duurzame energie te gebruiken.

Daarnaast is er alle ruimte voor het stellen van vragen en nader met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een kop koffie of een koud drankje.

Eén adres

Het Achterhoeks Energiecafé is een initiatief van het verduurSaam energieloket. Dit loket is door de Achterhoekse gemeenten opgericht als één adres in de Achterhoek voor alle vragen over energiebesparing en duurzame energie.

Daarnaast organiseert het verduurSaam energieloket diverse projecten en bijeenkomsten, waaronder het Achterhoeks Energiecafé.

Ook Geesterens Belang en energiecoöperatie Berkelland Energie zijn actief betrokken bij het Achterhoeks Energiecafé in Geesteren. Het Achterhoeks Energiecafé zal na de zomer iedere maand in één van de Achterhoekse gemeenten worden georganiseerd.

Informatie: Jeroen aan het Rot van het verduurSaam energieloket via jeroen@verduursaamenergieloket.nl

Auteur Geschreven door:

Jacob Schreuder

}
Foto's Fotografie door:

Jacob Schreuder

Frank Thooft is bedrijfsjournalist en bladmanager

Agenda Activiteiten

14 mei

21:56
Locatie: Focus Filmtheater, Audrey Hepburnplein Arnhem

Jan van Hooff bij preview Focus Filmtheater

07 mei

21:56
Locatie: Groot Warnsborn, Bakenbergseweg 277, 6816 VP Arnhem

Business borrel OKA