Mediaspecialist: Klaas Dijkstra

Klaas Dijkstra

ontmoeten | teamspirit | koken | tafelen | recipiëren | je eigen kookclub | bedrijfsuitje | vergaderen | teambuilding | ontbijten | lunchen | dineren | familie (kook)feest | jubileum | vrijgezellenbijeenkomst

Gastvrouw en gastheer Monique en Klaas Dijkstra-Cramwinckel
Markweg 11 6883 JL Velp gld
Bedrijventerrein De Beemd
06 53 25 56 38
Een activiteit van ProCa-MPP Holding B.V. Rozendaal


Ik ben zowel (culinair) redacteur, uitgever, mentor, maître en teambuilder.

Noem me gastvrij, joviaal, rustig, initiatiefnemer, enthousiast, tikje eigenwijs, snel en betrouwbaar.

Samen met mijn vrouw Monique exploiteren wij, Teambuilding Velperbroeck, Restaurant Victoria en Societeit & Kookstudio Velperbroeck. Wij brengen business en particulieren bijeen. 

Voor consumenten hebben we kookclubs in het leven geroepen zoals de 55Plus groep op de 1e dinsdag van de maand van 17.30 tot 21.00 uur. 

Voor bedrijven organiseren we teambuildingbijeenkomsten onder de noemer JaChef!

Ons klantenbestand o.a.:
CGI, ECC, Detron ICT Group, De Beemd, Rijnstate, Rotary Rheden, THP, PersPodium, Medline, Radboudumc, Familie van der Plas, Kookclub 55Plus, Kookclub FC Klapstuk, Regio Centraal Gelderland, Allego, Burghouwt Nederland, Buurtzorg Nederland, De Knoest, Kapona Hoveniers, Kramp Nederland, Kristal Groep, Leo’s Achterhoek, Lions Arnhem Arentheem, Lions District 110, Lions Leeuwenborg, Lions Zone 110 BZ, Multivac Nederland, FC Doetinchemse Broeders, NS Reizigers Regio Oost, Arcadis Arnhem.


Bedrijfsnaam: Teambuilding & Kookstudio Velperbroeck
Website: https://teambuildingvelperbroeck.business.site
Mobiel: 06 53 25 56 38
Social Media
Competenties

Van slager naar uitgever naar mentor en maître

De wereld verkennen, nieuwe mensen leren kennen, gebruik maken van mijn talenten. Mijn competenties zijn heel eenvoudig: 

Ik neem initiatief, zet de eerste stap en zet door.

Hoewel ik heel goed zelfstandig kan werken leert de praktijk me dat samenwerking meer succes heeft.

Ik ben ongeduldig en van de grote lijnen.

Ik loop makkelijk voorop en neem de leiding maar kan ook heel goed een 'doen' rol in een team vervullen.

Op mijn digitale vaardigheden ben ik best trots. Steeds bijblijven met de ontwikkelingen zie ik als prettig en uitdagend.

Ervaring en Missie

Mijn ervaring:

Tot mijn 32e jaar slager-ondernemer in Velp gld, samen met ouders en broer.

Vanaf 33e t/m 64e eigen uitgeverij in de voedingsindustrie (Vakblad Voedingsindustie, 

Vakblad Vers&Vers en Vakblad Vers&Frozen).

Initiatiefnemer van Young Food Management.

Initiatiefnemer van de Ondernemers Societeit Voedingsindustrie.

Initiatiefnemer van de Dutch Barbecue Association

Voor de consument receptenblad 't Slagertje en Lekker koken met... uitgegeven.


Huidige activiteiten van ProCa-MPP Holding B.V. Rozendaal

Mede-initiatiefnemer MentorX Nederland

Mede-initiatiefnemer MentorX Arnhem

Mede-founder en secretaris van Mediacoöperatie PersPodium U.A.

Eigenaar van Societeit & Kookstudio Velperbroeck.

Eigenaar van Teambuilding Velperbroeck.

Eigenaar van restaurant Victoria

Bestuurlijke ervaring in diverse organisaties en besturen.


Mijn (zakelijke) Missie:

Door ervaring en kennis te delen ben je in staat om meer uit jezelf te halen. Food en in het bijzonder vlees spelen een belangrijke rol in mijn leven.  Mensen samenbrengen tijdens ontspannen kooksessies en het gezamenlijk genieten van maaltijden is elke dag weer een gezonde uitdaging. 

Maar ook mijn ervaring en kennis inzetten voor actieve deelname in besturen van (non-profit) organisaties is een belangrijk onderdeel van mijn missie.