Aanmelden voor Hannover Messe
Redacteur: Paul de Jager | Fotograaf: Hannover Messe Geplaatst op: 26-03-2019

Aanmelden voor Hannover Messe

Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 april vindt de Hannover Messe 2019 plaats. Hannover Messe is dé beurs waar de nieuwste innovaties op het gebied van industriële technologie worden tentoongesteld. The Economic Board organiseert samen met RCT Gelderland, Briskr, Radboud Universiteit, Novio Tech Campus, BC Semi NL, IPKW en Kiemt op woensdag 3 april voor geïnteresseerde relaties een busreis vanuit Elst naar Hannover. Zij bieden ondernemers deze reis kosteloos aan.

De reis

Tijdens de busreis wordt een ontbijt geserveerd, worden er korte seminars gehouden en krijgen ondernemers de gelegenheid een pitch te houden voor de andere deelnemers aan de reis. Uiteraard kan de reistijd gebruikt worden om te werken. Maar het is een bijzonder mooie gelegenheid om te netwerken met regionale ondernemers. Daarnaast is er de mogelijkheid om een warme introductie te krijgen bij de standhouders van de Holland High Tech paviljoens.
Als ondernemers willen pitchen tijdens de busreis, dan kunnen ze dit melden bij Richard Dobbelmann van de Economic Board.

Programma

  • 06.00 uur – Vertrek van de bus bij station Elst.
  • 10.30 uur – Aankomst en welkom door FME bij het Holland High Tech Paviljoen.
  • 11.00 uur – Beursbezoek op eigen gelegenheid of rondleiding op het paviljoen.
  • 16.30 uur – 17.30 uur Ontvangst op de stand van Handwerkskammer Münster en de VMO. Tijdens het buffet is er de mogelijkheid om ondernemers uit de regio Enschede en de Achterhoek te ontmoeten.
  • 18.30 uur – Vertrek richting Elst.
  • 23.30 uur – Aankomst station Elst.

Voor meer informatie zie www.rctgelderland.nl

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Hannover Messe

Agenda Activiteiten

08 okt

00:36
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:36
Locatie: Rozet

OKA in Rozet