Alliantie maakt zich sterk voor de Veluwe
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: Rob Voss Geplaatst op: 16-02-2018

Alliantie maakt zich sterk voor de Veluwe

Ondernemers, grondeigenaren en overheid hebben de Samenwerkingsovereenkomst Veluwe-op-1 ondertekend om de Veluwe te versterken. 

De dertig Veluwse partners, verbonden in de VeluweAlliantie, hebben een gezamenlijke ambitie: het toeristisch product verbeteren door goed gebruik te maken van wat er op de Veluwe is aan natuur, landschap en erfgoed en dat op een manier dat ook natuur, landschap en erfgoed er beter van worden. Donderdag 15 februari kwamen de partijen bijeen in Lunteren om de Veluwse samenwerking officieel te bekrachtigen. De samenwerking heeft al een begin gemaakt en al geleid tot bijvoorbeeld de totstandkoming van het sterk verbeterde Fietsroutenetwerk op de Veluwe.

Partners

In de VeluweAlliantie zijn de volgende partners met elkaar verbonden: Vereniging Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB, Recreatieondernemers Nederland, IVN, Koninklijke Horeca Nederland, Grondeigenaren Overleg Veluwe, Staatsbosbeheer, Overleg Dé Veluwse Attracties, provincie Gelderland en 21 Veluwse gemeenten: Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Brummen, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nijkerk, Nunspeet, Oldebroek, Renkum, Rheden, Putten, Rozendaal, Scherpenzeel, Voorst en Wageningen.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Rob Voss

Agenda Activiteiten

19 feb

04:22
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

18 dec

04:22
Locatie: Heijenoordseweg 5 Arnhem

Kerstborrel Ronald McDonald Business Breakfast Club