Arnhemse startup verovert snel terrein
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: BonDuo Geplaatst op: 23-05-2019

Arnhemse startup verovert snel terrein

Sinds BonDuo dit voorjaar op de markt is gebracht wordt de organisatie steeds vaker gebeld door mensen met vragen over ditbijzondere eiwitversterkende zuivelontbijt. Bedenker Marjanne Prins is blij met de vele vragen en suggesties voor dit bijzondere product. Terugkijkend op de eerste maanden zegt ze in haar persoonlijke blog op de website van BonDuo:

"Wij houden zelf niet van praten en luisteren naar antwoordmachines en dus nemen we zelf de telefoon aan. En weet u? Het is hartstikke leuk om na al die jaren van ontwikkeling nu de verhalen van mensen te horen die baat hebben bij dagelijks gebruik van BonDuo. Vorige week heb ik een aantal leuke hele inspirerende gesprekken gevoerd. Zoals met die meneer van 87 jaar die in de krant het artikel over BonDuo had gelezen. Hij had meteen de telefoon gepakt om er meer over te weten te komen.

Proefpakket

Ik sprak ook met iemand die BonDuo zelf al kende en die het haar oudere zus wilde laten proeven. Ze wilde een proefpakket bestellen. Ik heb haar uitgelegd hoe eenvoudig dat via de website kan, en dat het dan binnen 2-3 werkdagen bezorgd kan worden.

Folders

Een mevrouw uit een verzorgingshuis vroeg mijn collega om een stapel folders van BonDuo. Een hele stapel! Want daarmee kon ze haar huisgenoten goed informeren over het zuivelontbijt en de voordelen die het biedt. Zo’n telefoontje maakt ons altijd heel blij, moet ik u zeggen. Want we zijn nog maar een heel klein bedrijf, zonder de grote mediabudgetten van bedrijven die hun producten in het schap van alle supermarkten kunnen neerzetten. Ik ben hiermee begonnen omdat mijn eigen ouders het nodig hadden en word echt heel gelukkig als ik hoor dat ook anderen er baat van hebben. Daar doen we het tenslotte voor!

Ook jonge mensen

Ook jongere mensen bellen ons. Die bellen dan omdat ze hebben gelezen dat spierafname tussen je 30-ste en 50-ste levensjaar begint. Een veel voorkomende vraag is wanneer mensen eigenlijk met BonDuo zouden moeten beginnen. Het eerlijke antwoord is dat wij vrouwen na de overgang er verstandig aan doen om iedere maaltijd zo’n 23-25 gram eiwit te nemen en dat voor mannen vanaf een jaar of 70 dit ook zeker het geval is. En dat we bijna allemaal te weinig vitamine D binnenkrijgen.

Man van 72

Ook spreek ik mensen die BonDuo heel bewust gebruiken om fit te blijven, zoals die meneer van 72 die nog elke dag traint. Hij had over BonDuo gelezen en vond het een mooie aanvulling op zijn programma. Ik werd ook gebeld door een mevrouw wiens man een hartinfarct had gehad, en die na de operatie moest aansterken. Ze vroeg zich af of BonDuo daarbij kon helpen. En ja, dat had ze goed ingeschat, want voldoende eiwitten en vitamine D zijn heel belangrijk als je aan het herstellen en revalideren bent.

Gemak

En dan zijn er ook mensen die voor het gemak gaan. Wandelaars bijvoorbeeld, die BonDuo in de rugzak meenemen als ze een hele dag erop uittrekken. Tja, waarom niet? Gemak dient de mens! In mijn volgende blog vertel ik meer over ervaringen met klanten en ga ik op specifieke vragen in."

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

BonDuo

Agenda Activiteiten

08 okt

14:16
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

14:16
Locatie: Rozet

OKA in Rozet