Belangrijke thema’s bij ondernemersontbijt Nijmegen
Redacteur: André Sonneville | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 18-03-2019

Belangrijke thema’s bij ondernemersontbijt Nijmegen

Naast een lekker ontbijt komt er een aantal belangrijke actuele thema’s ter tafel tijdens een ontbijtbijeenkomst voor ondernemers in de Nijmeegse binnenstad, op vrijdag 23 februari vanaf 08.00 uur in de Lindenberg.

Dit jaar is Nijmegen, als eerste Nederlandse stad, European Green Capital. Vanuit de werkgroep Promotie, Marketing en Productontwikkeling (PMP) ziet het Huis voor de Binnenstad kansen en haakt er graag op in. De visie van de centrumondernemers op het thema en op de mogelijke acties wordt als belangrijk gezien.

“We verwachten dit jaar veel bezoekers aan de stad die zich willen oriënteren op wat Nijmegen als European Green Capital te bieden heeft. Daarom gaan we een wandelroute door de stad maken langs alle ondernemers met een bijzonder duurzaam karakter. Wij verleiden ze om middels de plattegrond de binnenstad te verkennen. Interessant voor jou?”, zo wordt de ondernemers in de aankondiging van de ontbijtbijeenkomst gevraagd.

Een tweede onderwerp dat vrijdag besproken wordt heeft betrekking op energiebesparing. Het Huis voor de Binnenstad: “Daarnaast hebben wij, in het kader van energiebesparing, nader onderzoek gedaan naar het effect en de neveneffecten van gesloten in plaats van open winkeldeuren. Wij presenteren de onderzoeksresultaten en introduceren een positieve bewustwordingscampagne met als doel zoveel mogelijk ondernemers te motiveren mee te doen om energie te besparen!”

Andere onderwerpen die besproken worden: ‘Marketingplan Binnenstad 2018’ en ‘Nieuwe gezamenlijke website voor bezoekers en ondernemers’.

Aanmelden via aanmelden@centrumnijmegen.nl of telefonisch 024 - 3223673.

 

Fotobijschrift: Op het Kelfkensbos in het centrum van Nijmegen is recent een Nijmegen Green Capital 2018 bezoekerspaviljoen geopend. Vanaf hier kunnen wandelingen en fietstochten langs interessante duurzame locaties worden ondernomen. Ook is er allerlei informatie verkrijgbaar. Het gebouw zelf is volkomen duurzaam ontworpen met boomstammen aan de buitenkant, zonnepanelen voor de energievoorziening, en een circulaire inrichting.

Auteur Geschreven door:

André Sonneville

Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

23 mei

18:48
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

18:48
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze