Bijeenkomst Business Netwerk Betuwe op 20 december
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 14-12-2018

Bijeenkomst Business Netwerk Betuwe op 20 december

Op donderdag 20 december a.s. ontvangt gastheer Branko Godijk, directeur van Ricoh Document Center Nijmegen, de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op Sportpark Zuid te Groesbeek, in het mooie clubgebouw van de voetbalclub De Treffers. Ricoh draagt sport en goede doelen een warm hart toe en verwelkomt derhalve, als sponsor van De Treffers, het netwerk graag op deze sportieve accommodatie. Branko zal op deze ochtend de aanwezigen, onder het genot van een verrassend heerlijk kopje koffie van hun eigen nieuw gelanceerde koffiemerk, met gepaste trots vertellen over o.a. het 10-jarig jubileum van RDC Nijmegen.

Ricoh Document Center Nijmegen is leverancier van Ricoh producten en diensten, expert op het gebied van IT & Document Solutions. Een zelfstandige onderneming die volledig ondersteund wordt door Ricoh. Deze combinatie garandeert kwalitatief hoogwaardige diensten en service van een gerenommeerde international als Ricoh met de flexibiliteit en creativiteit van een kleinere regionale organisatie. Door hun jarenlange ervaring hebben zij de kennis om de oplossingen efficiënt in te richten en uiteraard specifiek aangepast aan de omstandigheden binnen een bedrijf. Samenwerken in goed teamverband is een must voor succes!

Met gepaste trots verwelkomen wij begenadigd gastspreker Gert Jakobs, die met zijn boeiende presentatie over samenwerking en opoffering de netwerkers deze ochtend zeker zal inspireren en motiveren.

Gastpresentatie "Zonder Meesterknecht Geen Succes!"

Gert Jakobs was een super knecht. Altijd fietste hij in dienst van de ploeg. Gert zorgde ervoor dat zijn kopmannen konden winnen. Zijn carrière en zijn leven kende vele diepte- en hoogtepunten. Nu vertelt Gert met passie en humor over zijn ervaringen in de presentatie: Zonder Meesterknecht Geen Succes! Gert spreekt op motiverende en inspirerende wijze over zijn tijd als prof wielrenner, waar de navolgende kernwoorden naar voren komen: saamhorigheid, niemand kan het alleen, samenwerken, samen naar de gele trui, een ieder op de juiste plek.

Gert Jakobs is een voormalig wielrenner die vijf keer met de PDM-ploeg deelnam aan de Tour de France. Hij trok jarenlang de sprint aan voor ploeggenoot Jean-Paul van Poppel. In 1984 deed Gert mee aan de Olympische Zomerspelen in Amerika en wist op de 100 km ploegenachtervolging met zijn ploeggenoten een vierde plaats te behalen. Hij is vaste tafelgast bij het RTL programma Tour du Jour.

Programma:

09.00 uur: Ontvangst met de koffie van Ricoh (of thee) en lekkers

09.30 uur: Welkomstwoord en ontvangst door gastheer Branko Godijk, directeur van Ricoh Document Center Nijmegen

09.35 uur: Gastpresentatie "Zonder Meesterknecht Geen Succes!" door gastspreker en voormalig wielrenner Gert Jakobs

10.00 uur: Netwerken

Locatie: De Treffers, Sportpark Zuid, Nijerf 1, 6562 KW Groesbeek

Aanmelden wordt gewaardeerd via de website 


Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

23 mei

11:15
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

11:15
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze