Business Netwerk Betuwe proeft de lente
Redacteur: André Sonneville | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 26-05-2019

Business Netwerk Betuwe proeft de lente

Leden en hun introducees van Business Netwerk Betuwe gaan op donderdag 15 maart op een speciale manier van de lente proeven.

Tussen 09.00 en 11.00 uur zijn ze namelijk te gast bij de Nijmeegse vestiging van groothandel Sligro – ‘Groots in Genieten’- aan de Energieweg. Deze premium partner van het business netwerk gaat zijn gasten verwennen en vooral inspireren met maar liefst 7300 m2 vloeroppervlakte, een gevarieerd assortiment en uiterst vriendelijke foodprofessionals. De ‘geheimen’ in groots genieten bij de Sligro worden ontsluierd door Rob Derks, vestigingsdirecteur van Sligro Nijmegen.

Gastspreker op donderdag 15 maart is Albert van Rheede, Executive Chef in Sanadome Hotel & Spa Nijmegen. Voor hem zijn eerlijke producten, creatieve gerechten, gezond en lekker eten de drijfveren in het chefsmetier.  Van Rheede heeft een brede kennis van diverse internationale keukens, maar zijn grootste passie ligt bij de Aziatische keuken, waarvoor hij in diverse restaurants en internationale hotels ervaring opdeed. Albert is daarnaast afgestudeerd voedingsdeskundige en imker; hij verzorgt de bijenvolken van Sanadome.

Aanmelden via https://www.businessnetwerkbetuwe.nl/#aanmelden

Auteur Geschreven door:

André Sonneville

Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

23 mei

11:32
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

11:32
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze