Café de Hamer wint Publieksprijs 2019 tijdens Award Night
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: Apeldoorn Business Awards Geplaatst op: 11-10-2019

Café de Hamer wint Publieksprijs 2019 tijdens Award Night

Met 1181 stemmen is Café de Hamer de winnaar van de felbegeerde Publieksprijs 2019. Het Apeldoornse publiek kon de afgelopen weken zijn stem uitbrengen via de website van de Apeldoorn Business Awards. Er kwamen 5883 unieke stemmen binnen. 

Tijdens de Award Night van de Apeldoorn Business Awards krijgt het bedrijfsleven van Apeldoorn een podium. Naast de Publieksprijs zijn er zes categorieën waarin steeds drie genomineerden uit de gemeente Apeldoorn om een award strijden. De uitreiking van de editie 2019 vond donderdagavond 10 oktober plaats in een uitverkocht Theater & Congres Orpheus. Café de Hamer (Wenum Wiesel) was ook genomineerd in de categorie Toerisme en Horeca, maar de prijs in deze categorie ging naar Golf- en Businessclub De Scherpenbergh in Lieren.

Overige winnaars

De overige winnaars in de verschillende categorieën zijn:
Starters: Atelier Bijzondere bonen
Detailhandel: RTV Stegeman
Groothandel en Dienstverlening: Poel Bosbouwartikelen
Industrie en Technologie: Bakkerij Fuite
Maatschappelijke organisaties: Riwis Zorg & Welzijn   

Familiebedrijven

Voor de jury was het ook dit jaar weer moeilijk om een keuze te maken, vertelt voorzitter Angelique Hommes. ‘’We hebben in Apeldoorn hele mooie bedrijven. We bezoeken altijd alle bedrijven om een goed beeld te krijgen. Opvallend was dat we dit jaar veel familiebedrijven erbij hadden. We hebben veel ontwikkelingen gezien op het gebied van sociaal ondernemerschap, vakmanschap en innovatie. Bedrijven spelen goed in op veranderingen in de markt.’’

Feest

De Award Night werd afgesloten met een feest. De 10-koppige Hermes House Band zorgde voor muziek in de foyer, zodat de circa 700 ondernemers die aanwezig waren bij de uitreiking onder het genot van een hapje en een drankje konden nagenieten. De organisatie kijkt terug op een geslaagde vierde editie.  

Foto
De Apeldoornse wethouder Jeroen Joon (links) maakte samen met Harm Edens (midden) op feestelijke wijze de winnaar van de Publieksprijs 2019 bekend: Café de Hamer.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Apeldoorn Business Awards

Agenda Activiteiten

08 okt

14:53
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

14:53
Locatie: Rozet

OKA in Rozet