Cleantech Tomorrow laat zien wat praktijk aan innovaties biedt
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: Cleantech Regio Geplaatst op: 19-04-2018

Cleantech Tomorrow laat zien wat praktijk aan innovaties biedt

Het is aftellen voor de jubileumeditie van Cleantech Tomorrow. Morgen, 20 april is de aftrap in gastgemeenten Epe en Voorst. Dinsdag 24 april de businessdag in Teuge.

De afgelopen vier jaar was Cleantech Tomorrow, het evenement voor duurzaamheid in de praktijk, een eendaags congres voor professionals. Voor de viering van de vijfde editie pakt Cleantech Regio flink uit en is gekozen voor een festivalachtige setting. Verdeeld over een aantal dagen wordt een programma aangeboden dat niet alleen interessant is voor professionals en ondernemers, maar ook voor inwoners van Epe en Voorst en belangstellenden uit de hele Cleantech Regio. Vrijdag 20 april zijn er in beide gemeenten verschillende activiteiten voor de inwoners. Zaterdag is het publiek welkom op Airport Teuge. Het vliegveld is die dag de basis voor een duurzaam festival met informatieve stands, presentaties, muziek, hapjes en tal van activiteiten voor jong en oud.

Businessdag

Dinsdag 24 april is op Airport Teuge de businessdag voor professionals, ondernemers en bestuurders. Hier zijn overigens ook inwoners, scholieren en studenten van harte welkom, maar voor deze dag moeten belangstellenden zich wel aanmelden. Doel van het congres is nieuwe ontwikkelingen en initiatieven op het gebied van duurzaamheid naar ‘the next level’ te brengen. Benadrukt wordt vooral wat de praktijk aan innovaties biedt. Dus geen theoretisch en abstract verhaal, maar vooral toegepast en praktisch. Verschillende sprekers – onder meer bergbeklimmer Katja Staartjes en Maggie Feng, CEO Wittenborg University of Applied Sciences - geven vanuit hun expertise een inkijkje in de acties die nodig zijn om een volgende stap te maken in duurzaamheid.

Meer met minder

Cleantech Regio investeert in schone technologie die bijdraagt aan een duurzame economie en samenleving. Cleantech staat voor meer met minder. Meer productiviteit, meer banen en meer efficiency. Met minder energieverbruik, minder verspilling van grondstoffen en minder impact op het milieu. In de Cleantech Regio werken de Stedendriehoek-gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen met ondernemers, onderwijs en onderzoek samen aan een schone toekomst.

Publieksdag zaterdag 21 april (12.00 – 19.00 uur), vrij toegankelijk
Businessdag dinsdag 24 april (15.00 – 22.00 uur), gratis, wel aanmelden

Informatie en programma: cleantechtomorrow.nl

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Cleantech Regio

Agenda Activiteiten

19 feb

05:38
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

30 jan

05:38
Locatie: Rabobank Apeldoorn, Eendrachtstraat 133, 7336 AC

Nieuwjaarsbijeenkomst Apeldoorns Business Collectief