Diabolo ICT B.V. doneert aan project Belize van Burgers' Zoo
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Jildou Veldman Geplaatst op: 25-01-2019

Diabolo ICT B.V. doneert aan project Belize van Burgers' Zoo

Jubilerend Diabolo ICT B.V. trakteert haar vaste relaties elke maand op bijzondere cadeaus vanwege haar 25-jarige jubileum in 2019

De natuur in het Midden-Amerikaanse land Belize is het Arnhemse ICT-bedrijf Diabolo B.V. zeer erkentelijk. Diabolo viert haar 25-jarige jubileum in 2019 en trakteert elke maand haar vaste relaties op een bijzonder cadeau. Deze week mocht directeur Alex van Hooff van Koninklijke Burgers’ Zoo namens het natuurbehoudsproject van het Arnhemse dierenpark in Belize een cheque ter waarde van € 4.250 ontvangen. “Want wie jarig is, trakteert”, aldus directeur Ronald Brakenhoff van het Arnhemse bedrijf Diabolo ICT B.V.


“Letterlijk en figuurlijk een prachtige bestemming”

Directeur Alex van Hooff toont zich verguld met de genereuze gift van Diabolo: “Ons natuurbehoudsproject in Belize is een prachtige bestemming: zowel letterlijk als figuurlijk. Het natuurgebied dat wij nu al 30 jaar samen met het Zwitserse vlinderpark Papiliorama Zoo zeer succesvol beschermen in Belize beslaat sinds kort een oppervlakte van maar liefst 400 km2; dat is ruim zeven maal de oppervlakte van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. In het gebied leven bedreigde diersoorten als jaguars, zeekoeien en tapirs. Het omvat koraalriffen voor de kust, mangrovegebieden en zelfs tropisch droogbos. Voor vissen en vogels is het gebied van levensbelang als veilig, beschut gebied om jongen te krijgen: een ware kraamkamer van de natuur.”


Natuurbehoud past perfect bij de filosofie van Diabolo

Directeur Ronald Brakenhoff van Diabolo ICT B.V. vult aan: “Alex vertelde mij dat ze met de sponsorgelden een team van speciaal opgeleide Belizaanse park rangers 24-7 in het natuurgebied heel actief kunnen laten patrouilleren. Dat team is inmiddels ruim 25 man sterk en verricht fantastisch werk. De Belizaanse overheid is zo tevreden dat ze hebben gevraagd of de stichting nog meer stukken natuur zou willen beschermen. Diabolo draagt graag haar steentje bij aan zo’n succesvol natuurbehoudsproject. Duurzaamheid staat in de filosofie van Diabolo namelijk voorop.”


25-jarig jubileum van Diabolo ICT B.V.

Diabolo ICT is een allround dienstverlener sinds 1993. Inmiddels is het Arnhemse ict-bedrijf uitgegroeid tot een team van 40 enthousiaste collega’s, dat werkt aan sterke ict-oplossingen op maat voor bedrijven en organisaties in de regio Midden- en Oost-Nederland. Op www.diabolo.nl is alle informatie te vinden over de jubilerende Arnhemse organisatie.

Met dank aan Bas Lukkenaar voor het persbericht.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Jildou Veldman

Agenda Activiteiten

23 mei

21:54
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

21:54
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze