Elqui viert vandaag 8 jaar bestaan!
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Frank Thooft Geplaatst op: 23-09-2019

Elqui viert vandaag 8 jaar bestaan!

Estra Hensen: "Het is feest vandaag! We vieren dat Elqui 8 jaar geleden is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dat we precies, op de dag af, 8 jaar bestaan. We zijn heel trots op deze mijlpaal! Een verjaardag is natuurlijk ook een goede reden om stil te staan bij de afgelopen jaren; wat ging goed, wat kon beter én ook om vooruit te blikken op de jaren die voor ons liggen, nieuwe plannen te maken. Next step is 10 years!"


Ellen Hobers: "Onze ambitie is en blijft om mensen te helpen hun talenten te ontdekken en optimaal te benutten. De afgelopen jaren is daarbij gekomen: talenten zichtbaar maken. Het is steeds belangrijker om te weten waar je voor staat en dit duidelijk te maken naar anderen toe. Het geeft jezelf houvast, je hebt meer regie op vervolgstappen en zeker niet in de laatste plaats: anderen weten je beter te vinden. Een inspirerend voorbeeld hiervan is Femke Wismans. Zij nam afscheid van het onderwijs en volgde een loopbaantraject bij Elqui. Waar ze nu staat? Dat lees je in het Keerpunt."


De dames willen de trouwe lezers van de e-zine én ambassadeurs van Elqui hartelijk bedanken voor de afgelopen jaren waarin ze de kans kregen om te doen waar ze goed in zijn: loopbaancoaching, outplacement en het geven van trainingen.Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:
Agenda Activiteiten

08 okt

17:51
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

17:51
Locatie: Rozet

OKA in Rozet