Even voorstellen: Elisabeth van Horen
Redacteur: Bastiaan Tuenter | Fotograaf: Elly Vreugd Fotografie Geplaatst op: 15-10-2018

Even voorstellen: Elisabeth van Horen

De verhalen stromen tijdens haar middelbare schooltijd al uit de pen. Elisabeth van Horen begrijpt dan dat schrijven haar toekomst is. Sindsdien schrijft ze ruim 35 jaar over wat er in de wereld speelt. In de laatste jaren heeft ze daarbij veel aandacht voor het ondernemerschap.

Ze begint als reporter voor krantenuitgeverij Wegener in de jaren tachtig, wordt redacteur bij persbureau Wilmar Press and Productions in de jaren negentig en werkt inmiddels als tekstschrijver voor haar eigen Van Horen Media. Tussen de bedrijven door neemt ze veel gedaanten aan. Zo werkt ze mee aan magazines, een boek (Dit doe ik gewoon) en radioprogramma's (NCRV Plein 5, RTV Apeldoorn’s Apeldoorn Actueel en De Vereniging).


In al die hoedanigheden leert ze met nieuwsgierige blik de werelden van mode, muziek, nieuws, toerisme en wonen kennen. Zowel op regionaal, nationaal als internationaal niveau. Ze verslaat vanaf de eerste rij grote modeshows, maakt hoog in de lucht reportages over ballonvaarten en vliegreizen en duikt net zo lief haar eigen wijk in voor een intiem portret. Het ondernemerschap brengt ze nu het liefst in kaart door het persoonlijke verhaal en de maatschappelijke meerwaarde te onderstrepen.


Veel ervaring, nooit aflatende nieuwsgierigheid en een drang naar informeren en enthousiasmeren. Met deze kwaliteiten en drijfveren brengt Elisabeth van Horen haar onderwerpen tot leven. De inzet is altijd een tekst die het verschil maakt.

Auteur Geschreven door:

Bastiaan Tuenter

Foto's Fotografie door:

Elly Vreugd Fotografie

Agenda Activiteiten

08 okt

18:17
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

18:17
Locatie: Rozet

OKA in Rozet