Finovion Doetinchem beste kantoor 2017
Redacteur: Jacob Schreuder | Fotograaf: Jacob Schreuder Geplaatst op: 21-11-2017

Finovion Doetinchem beste kantoor 2017

De Doetinchemse franchise organisatie is uitgeroepen tot beste Finovion-kantoor over 2017. Finovion is een landelijk opererend administratie- en accountantsnetwerk met ruim 40 kantoren in Nederland.

Jaarlijks wordt de franchiseformule Finovion beoordeeld op de kwaliteit van haar dienstverlening aan de hand van een klanttevredenheidsonderzoek. Met een gemiddeld rapportcijfer van 9,3 mag het kantoor Doetinchem zich de beste noemen. Ook de kantoren Nistelrode en Veldhoven waren genomineerd voor deze prijs.

Het onderzoek naar de klanttevredenheid bij Finovion gebeurt jaarlijks. Het onderzoek wordt uitgevoerd door bij elk kantoor een groep klanten te selecteren en te bellen. Telefonisch wordt de klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening beoordeeld. Vragen worden gesteld over de mate waarin afspraken worden nagekomen, fiscale kennis, het meedenken met de klant en de wijze van communicatie.

Commercieel directeur Wichard Hendriks van Finovion onderstreept het belang van het meten van  de klanttevredenheid. “Het peilen van de tevredenheid van onze klant zorgt ervoor dat we een beter beeld krijgen van de wensen van die klant. Dit biedt ons kansen ons te verbeteren. Landelijk halen we een gemiddelde klantscore van 8,6 en daar zijn we best trots op.”

Een van de speerpunten van Finovion is het ondersteunen van organisaties bij het verkrijgen van meer grip op de bedrijfsvoering vanuit financieel oogpunt. Finovion werkt met vaste maandelijkse abonnementen en probeert een online, innovatief en bijdetijds kantoor te zijn. Het netwerk van Finovion bestaat uit boekhouders, adviseurs, accountants, fiscalisten en specialisten.

Auteur Geschreven door:

Jacob Schreuder

Foto's Fotografie door:

Jacob Schreuder

Agenda Activiteiten

19 feb

06:04
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

30 jan

06:04
Locatie: Rabobank Apeldoorn, Eendrachtstraat 133, 7336 AC

Nieuwjaarsbijeenkomst Apeldoorns Business Collectief