Genieten van majestueus polospel bij Paleis Het Loo
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 24-08-2018

Genieten van majestueus polospel bij Paleis Het Loo

Paleis Het Loo vormt het decor voor Royal Polo. Morgen en zondag kan het publiek genieten van de spectaculaire balsport, de pony’s, Engelse rijtuigen en van de hoedjes.

Vier poloteams betreden dit weekeinde tijdens het evenement Royal Polo at the Palace het grote veld direct naast de stallen van Paleis Het Loo. Ze strijden om de King’s Cup. Het programma start op beide dagen rond 13.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Langs het speelveld kan het publiek antieke coaches - typisch Engelse sportrijtuigen met vierspan - van de Private Driving Club bekijken. De passagiers zijn in dezelfde stijl gekleed. Tussen de polowedstrijden door wordt een charity-veiling gehouden. De opbrengst is bestemd voor het Rivershore project van New Day Impact, een organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. 

Award voor pony en hoed

Ruim zeventig polo paarden doen mee aan de wedstrijden. Iedere speler heeft meerdere pony’s tot zijn beschikking. Voor de beste pony is er een award. Bezoekers kunnen meedingen naar de Hat of the Day Award. De dresscode is ‘Summer Chic’ en het wordt door de organisatie op prijs gesteld als zowel dames als heren hun mooiste hoed dragen. 

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

21:59
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

21:59
Locatie: Rozet

OKA in Rozet