Herm-Jan Klein Velderman van Allyourmedia
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Frank Thooft Geplaatst op: 23-09-2019

Herm-Jan Klein Velderman van Allyourmedia

Ze zitten op steenworp afstand van Arnhem Centraal, en ze werken voor multinationals en bekende Nederlanders. AkzoNobel, Swarovski, Arnhem Business School, Mark Tuitert. Maar ook voor het Arnhemse Spijkers en Spijkers. En ze werken samen met een grote diversiteit aan collega-creatieven, zoals Hilmer Thijs van Studio Hands, waar ze het spraakmakende project Flow mee maakten.

Precies vijftien jaar geleden begon Herm-Jan Klein Velderman het freelancerscollectief dat hij nu heeft uitgebouwd tot een toonaangevend webdesign en reclamebureau. Hij had als grafisch vormgever zijn sporen verdiend bij Lukkien waar hij als multimedia designer voor grote nationale bedrijven werkte. Focus: merkcommunicatie en digital design. Strategische vormgeving, oplossingen bedenken die de klant vooruit helpen. En dat sloeg aan.

Creative valley

Op de bovenste etage van Willemsplein 4, waar tal van gespecialiseerde bureaus zitten, maken ze deel uit van de creative valley van internetontwerpbureaus die het Willemsplein en directe omgeving omvat. Allemaal pareltjes, en allemaal relatief onbekend in Arnhem, maar wel de stille kracht achter het creatieve van Arnhem.

Maatwerk

De lijst namen rekt zich uit tot in het oneindige. Het kleine sportschoenenmerk Ryal dat met de door hen gemaakte webshop nu meer verkoopt dan in heel Italië in de winkels; de prijswinnende website vliegveldinfo.nl; Brasserie Zypendaal dat nu sterk op de kaart staat; de Arnhemse Lonneke Leever waarvoor ze een zogenaamde one-page website maakten, het Rijnstate Vriendenfonds waarvoor ze de digitale communicatie verzorgden; enzovoorts. Stuk voor stuk maatwerk en webapplicaties.

Groei

Met zijn zevenen, en omringd door een groot netwerk professionals, kunnen ze de hele wereld aan. Ze winnen pitches van grote gevestigde bedrijven uit de Randstad. Gewoon, omdat ze eenvoudig en doeltreffend werken. Geen strakke pakken en gelikte presentaties, maar rake analyses en doeltreffende oplossingen. De etage wordt nu al weer te klein, en Herm-Jan zit al te lonken naar een grotere verdieping. Om weer verder te kunnen groeien.

Dit is een artikel in de serie Facebookstokje van OKA. Herm-Jan geeft het stokje door aan Annette Visser van het Rijnstate Vriendenfonds. Allyourmedia was een van de eerste bedrijfsvrienden van het Rijnstate en heeft in deze hoedanigheid de website met crowdfunding module gerealiseerd voor het regionale ziekenhuis.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:
Agenda Activiteiten

08 okt

18:03
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

18:03
Locatie: Rozet

OKA in Rozet