Instrument van Vrede: muzikanten met een missie
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: Marleen Sahepaty Fotografie Geplaatst op: 16-06-2019

Instrument van Vrede: muzikanten met een missie

Violiste Kim Schutte uit Vaassen is de oprichtster van Instrument van Vrede. Met haar team van beroepsmuzikanten helpt ze mensen herinneren wie ze zijn.

Met muziek wil Instrument van Vrede iedereen laten voelen: ‘goed dat je er bent, jouw leven heeft zin, je bent geliefd’. Kim Schutte heeft ruim dertig professionele muzikanten om zich heen verzameld. Ze treden in wisselende samenstelling op in huiskamers, instellingen, ziekenhuis of hospice en brengen zo mensen samen door ze te laten genieten van hun lievelingsnummers. ’’Vaak klinken de mooie muziek en warme woorden pas bij een afscheid, maar waarom verklaren we elkaar toch niet wat vaker de liefde op mooie momenten bij leven?’’, aldus Kim Schutte. 

Exclusieve voucher
Om de concerten mogelijk te maken, vraagt Kim Schutte aan belangstellenden een concert mede te sponsoren. ‘’Dat werkt als volgt. Je koopt als particulier of bedrijf eenmalig een exclusieve voucher voor 895 euro en daarmee kunnen wij twee huiskamerconcerten geven. Eén concert kun je persoonlijk invullen. Het maakt niet uit wie je wil verrassen met een concert. Het andere concert geef je weg. Hierdoor kunnen wij spelen op plekken waar (nog) geen of weinig budget is voor ons initiatief.’’ Kim Schutte hoopt dat hun idee om met muziek mensen te verbinden, hoop en zingeving te brengen, breed zal worden omarmd. ‘’Door mee te doen, wordt geven ontvangen en andersom.’’
Her-inneringsconcert 

Kennismaken met de muzikanten kan op het grote her-inneringsconcert  op zaterdag 23 juni om 19.00 uur in de Gereformeerde Kerk in Lieren, Lierderstraat 7 te Lieren. De toegang is vrij, wel graag aanmelden via e-mail: kim@instrumentvanvrede.nl of 06 51967396.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Marleen Sahepaty Fotografie

Agenda Activiteiten

23 mei

15:22
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

15:22
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze