Intratuin Arnhem viert 25-jarig bestaan
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 25-10-2018

Intratuin Arnhem viert 25-jarig bestaan

Dit jaar bestaat stadstuincentrum Intratuin Arnhem 25 jaar. Op 28 oktober 1993 werd de nieuwe locatie op de Beverweerdlaan geopend. Aankomend weekend staat een uitgebreid feestweekend op de planning. 

“Op vrijdag is een speciale avond gepland voor alle medewerkers van Scalabor. Op zaterdag en zondag vieren we feest met onze klanten” vertelt Marcel van Beukering. Hij is al 25 jaar medewerker bij Intratuin Arnhem. “Er zijn feestelijke activiteiten, hapjes en drankjes, elke 25e klant ontvangt een gratis bloemetje en we hebben een Rad van Fortuin. Ook is onze kerstshow geopend. Dus klanten kunnen zich alvast verwonderen en laten inspireren.”

Intratuin Arnhem is onderdeel van arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor. Het grootste gedeelte van de medewerkers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. De medewerkers zijn trots op hun bedrijf. Marcel was 25 jaar geleden betrokken bij de start: “Er is de afgelopen 25 jaar veel veranderd. Intratuin Arnhem onderscheidt zich door het bieden van goede service, klantvriendelijkheid en behulpzame medewerkers. Medewerkers zijn zichtbaar en bezoekers komen graag.”

Intratuin Arnhem is al 25 jaar sterk in het begeleiden en ontwikkelen van mensen. Stagiaires, SW-medewerkers en mensen vanuit de P-wet worden opgeleid om door te stromen naar reguliere bedrijven. Zij doen ervaring op om de kneepjes van het vak te leren op het gebied van winkel, horeca, magazijn, kassa en bewaking. “Heel mooi! De komende jaren gaan we dit nog verder en professioneler uitbouwen” sluit Marcel af.Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

23 mei

20:08
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

20:08
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze