Jan Willem Gijsbers: zowel bouwadviseur als huis-dj van Vitesse
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 22-10-2018

Jan Willem Gijsbers: zowel bouwadviseur als huis-dj van Vitesse

In het weekend draait hij als huis-dj in het Gelredome de opzwepende muziek die de sfeer nog mooier maakt. Als ‘gewone’ Jan Willem is hij de bouwkundig adviseur, die kopersbegeleiding biedt en er voor mensen op deze manier ook steeds een feestje van maakt. 

Want wie een nieuwbouwhuis koopt komt vaak in een oerwoud van vergunningen, uitzonderingen, bouwtekeningen, aannemers, tegeltjes en andere varianten terecht. Jan Willem is de man die je dan aan de hand neemt en alle rompslomp op zich neemt, zodat jij je nieuwe huis straks als een feestje kunt betreden.

Op zijn 21e (hij wordt dit jaar 40) begon hij zich te verdiepen in het vak van dj. Hij nam les bij Arjen Kuhne in Duiven, bleek talent te hebben, stootte door tot de halve finale tijdens de Pioneer DJ contest in Rotterdam en begon op (bruiloft)feesten en partijen te draaien. Naast zijn bouwkundig advieswerk, want dat doet hij ook al, al die jaren. Hij werkt voor projectontwikkelaars, aannemers, bouwbedrijven, et cetera.

Bij Vitesse won hij in 2011 de uitgeschreven DJ-Contest en sinds die tijd is hij de huis-dj van Vitesse. Elke twee weken is hij nu de man achter de opzwepende sfeer in het Gelredome. Hij draait precies díe muziek die op dat moment van toepassing is, zoals Daddy Cool van Boney M voor de scorende Wilfried Bony, of Lose My Mind van Brennan Heart & Wildstylez bij winst.

En hij draait niet alleen muziek, hij máákt ook muziek. Inmiddels heeft hij vier carnavalshits op zijn naam staan, waarvan een speciaal Vitesselied samen met het beroemde cabaretgezelschap Enge Buren, ook wel de Trollies genoemd.

Op de afgelopen OKA-kerstborrel stond hij met zijn laatste cd-single ‘In ernem Wil Ik Zijn’, een samenwerking met DJ Grey, waarvan de opbrengst naar het Toon Hermans Huis in Arnhem gaat. En de sfeer beviel hem zo goed dat hij ook maar meteen lid is geworden. Want zakendoen of over je vak vertellen, dat kan prima samen met gezelligheid en een borreltje op zijn tijd. 

Deze tekst verscheen eveneens op de OKA-website en OKA-Facebookpagina in verband met zijn nieuwe lidmaatschap.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

13 dec

09:39
Locatie: KNNS, Wijchen

VNO-NCW Midden: KNNS

01 nov

09:39
Locatie: Arnhem

VNO-NCW Midden: Teijin Aramid