Kick-off ZP De Liemers, lokaal netwerk voor zelfstandigen bij Makro Duiven
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 07-01-2019

Kick-off ZP De Liemers, lokaal netwerk voor zelfstandigen bij Makro Duiven

In De Liemers start een nieuw lokaal netwerk speciaal voor zelfstandige professionals. Het netwerk gaat zich op diverse manieren bezighouden met de belangenbehartiging van deze groeiende groep ondernemers.

Door slimme samenwerkingen biedt ZP De Liemers een onderscheidend concept voor eenvoudige en voor iedereen toegankelijke professionalisering als (Z)ZP'er in De Liemers. Er zal veel aandacht voor samenwerking zijn en voor het ontwikkelen en versterken van de eigen ondernemersvaardigheden. ZP De Liemers gaat off- en online het platform vormgeven waar zelfstandig professionals en opdrachtgevers (en overheden) elkaar wél vinden!

Bernhard van Hamburg, initiatiefnemer en ambassadeur van stichting ZZP Nederland: “het is belangrijk voor zelfstandig professionals zich ook lokaal te verenigen in een sterk ondernemersnetwerk. Vaak zijn de (Z)ZP’ers wel lid van een ‘algemene vereniging’ maar komen ze hier onvoldoende goed tot hun recht. ZP De Liemers wil hier verandering in brengen om zo samen succesvoller te kunnen zijn.”

Op maandag 14 januari om 19.30 uur is de aftrap van ZP De Liemers in de Makro vestiging Duiven. Alle geïnteresseerden maar zeker alle zelfstandige professionals van De Liemers zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Toegang is gratis maar aanmelden verplicht. 

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

23 mei

11:58
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

11:58
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze