Lezing toekomst connectiviteit in vernieuwde showroom Wassink
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 12-06-2019

Lezing toekomst connectiviteit in vernieuwde showroom Wassink

Ferdinand van den Berg van Free2Move geeft leden Business Netwerk Betuwe bij Wassink Autogroep te Velp lezing over de toekomst van connectiviteit.

“De wereld verandert, steeds verder en steeds sneller”, begint José Peters van Business Netwerk Betuwe. “Onze wereld digitaliseert in rap tempo. Hoe ga je hier zakelijk gezien mee om? Bedrijven zoals Thuisbezorgd geven klanten de mogelijkheid op elk moment de chauffeur te kunnen tracken, in het kader van klantenbinding. Is dat voor ons allemaal de toekomst en hoe richten we dat in?

Autodelen, rittenadministratie en zonder te zoeken altijd de lekkerste koffie onderweg. Hoe ziet de toekomst eruit en hoe blijf je als ondernemer bij? Gastspreker Ferdinand van den Berg van Free2Move vertelt bevlogen en met passie alles wat je wilt weten over de toekomst van connectiviteit.”

De netwerkers van Business Netwerk Betuwe worden ontvangen door gastvrouw Vivienne van der Veen in de prachtige nieuwe DS showroom. Vivienne: “De twee letters DS, die symbool staan voor de haute-couture in de autowereld, zijn van een merk waarvan de oorsprong ligt bij Maison DS. Uitmuntendheid, materiaal dat technologie sublimeert: de essentie van de knowhow van DS. Elk onderdeel is het resultaat van een zoektocht naar perfectie, kenmerk van een onberispelijke kwaliteit gecombineerd met een rijke traditie.”

José: “Kortom, een Premium Label van een Premium Partner van Business Netwerk Betuwe, hét netwerk voor de succesvolle ondernemer. Wassink zet graag een stap extra om deze ochtend geheel in stijl te organiseren en het zal ons aan niets ontbreken om er samen een geslaagd netwerkevent van te maken!”

Donderdag 20 juni 2019, ontvangst om 9.00 uur. De bijeenkomst duurt tot 11.00 uur

Locatie: Gildestraat 17, 6883 DB Velp

Aanmelden

Foto: José Peters met gastvrouw Vivienne van der Veen en verkoopmanager Niek Bos van de Wassink Autogroep in de vernieuwde showroom

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

14:54
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

14:54
Locatie: Rozet

OKA in Rozet