LINDUS OPENT NIEUW SEIZOEN MET ILLUSIONIST JAN REINDER
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Frank Thooft Geplaatst op: 19-12-2018

LINDUS OPENT NIEUW SEIZOEN MET ILLUSIONIST JAN REINDER

Elke derde dinsdag van de maand organiseert Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers, een bijeenkomst voor haar leden. Dit jaar opent illussionist Jan Reinder het nieuwe seizoen.

Op 19 september a.s. gaat het nieuwe verenigingsjaar van start bij één van haar leden: Zalencentrum Berentsen in Loo. Tijdens deze avond laat illusionist Jan Reinder de leden van Lindus zien hoe ze ‘out of the box’ kunnen denken en wat je ermee kunt bereiken. Hij illustreert dit met enkele van zijn visueel magische trucs.

Over Jan Reinder
Jan Reinder is o.a. bekend van zijn eigen programma op Fox en zijn gastoptreden bij RTL Late Night. In zijn presentatie daagt Jan Reinder het publiek uit om op een andere manier te denken. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen. De persoonlijke missie van Jan: Het onmogelijke mogelijk maken!

De leden van Lindus zijn vanaf 17.00 uur welkom bij Zalencentrum Berentsen aan de Loostraat 51 in Loo.

Lid worden van Lindus?                                                                                                                                         

Het Lidmaatschap van Lindus staat open voor bedrijven gevestigd op de bedrijventerreinen in de Liemers. Wil je meer weten over Lindus of heb je interesse om een ledenbijeenkomst bij te wonen? Stuur dan een mail naar info@lindus.nl.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:
Agenda Activiteiten

19 feb

04:30
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

18 dec

04:30
Locatie: Heijenoordseweg 5 Arnhem

Kerstborrel Ronald McDonald Business Breakfast Club