Martijn Willems eerste franchisenemer Totaalnet
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 22-10-2018

Martijn Willems eerste franchisenemer Totaalnet


Martijn Willems (35) bereidt zich momenteel voor om de eerste franchisenemer van Totaalnet te worden. In september zal hij als zelfstandig ondernemer zijn B.V. starten.

Totaalnet is een oude bekende in deze regio. Het full-service hostingbedrijf werd 17 mei 1997 opgericht en is inmiddels gegroeid tot een professionele organisatie van 16 medewerkers die een totale ontzorging op het gebied van clouddiensten verzorgen. Voor Martijn was Totaalnet ook al langer een bekende partij. Via vorige werkgevers (een hardwareleverancier, een datacenter en een internetprovider) werkte hij keer op keer nauw samen met het bedrijf.
Expansie
Totaalnet heeft gekozen de expansie verder vorm te geven door middel van franchise. Een unieke formule binnen de hostingbranche. Onder de vlag van Totaalnet wordt Martijn verantwoordelijk voor zijn eigen bedrijf en gaat hij zich onder andere richten op de doelgroepen E-commerce, ICT-partners, non-profit organisaties en de zakelijke markt.

Martijn: “Er zijn vele aanbieders van clouddiensten, maar vaak bieden deze uitgeklede pakketten aan en moet je voor elke aanvullende dienst extra betalen, waardoor de kosten uiteindelijk regelmatig hoger uitvallen. Totaalnet biedt maatwerk en ontzorgt organisaties écht met kwalitatieve, online infrastructuur, om klanten verder te helpen met hun online activiteiten.  Tel daarbij, onder andere ten behoeve van veilige externe back-ups, de zekerheid van schaalgrootte en de spreiding van onze verschillende datacenters op (Nederland en België), en de keuze is snel gemaakt.”

Totaaloplosser
Totaalnet beheert meer dan 140.000 domeinnamen en websites voor ruim 42.000 klanten in  binnen-en buitenland.  Het dienstenportfolio bestaat uit: Managed VPS Hosting, White Label ISP Services, Domeinnaamregistraties, Shared hosting, DNS-hosting, E-mail hosting, Reseller Hosting, SSL-Certificaten en Netwerk diensten.


Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

13 dec

09:39
Locatie: KNNS, Wijchen

VNO-NCW Midden: KNNS

01 nov

09:39
Locatie: Arnhem

VNO-NCW Midden: Teijin Aramid