MVO Award voor Inexeon uit Wijchen
Redacteur: Ger Loeffen | Fotograaf: Ger Loeffen Geplaatst op: 06-06-2018

MVO Award voor Inexeon uit Wijchen

Het Wijchense bedrijf Inexeon heeft de MVO Award Nijmegen 2018 gewonnen

Antoine Driessen, directievoorzitter Rabobank Rijk van Nijmegen, reikte de prijs maandagavond uit aan Inexion. Directeur Peter van der Kraan (midden op de foto) nam de Award in ontvangst. Inexeon werd door een collega-bedrijf genomineerd. Even twijfelde Van der Kraan in al zijn bescheidenheid of hij wel mee wilde doen en zichzelf in de aandacht wilde plaatsen. Zijn eerste reactie: “We zijn enorm blij en trots op deze Award!”. Het Wijchense bedrijf repareert defecte printplaten en andere centrale verwarmingsonderdelen voor hergebruik. Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt doorlopen een intern studieprogramma. In de productie en huisvesting wordt waar mogelijk met hergebruikte en milieuontlastende materialen gewerkt.


Naast Inexeon waren Geba en muZIEum de andere finalisten van de MVO Award 2018. Geba is een Mooks bedrijf dat mankracht en materieel verhuurt aan aannemers voor wegenaanleg. Zij willen het ‘schoonste vieze bedrijf’ zijn in Nederland. muZIEum is een Nijmeegse ervaringsmuseum over zien en niet-zien. Zij vergroot kennis over en begrip voor mensen met een visuele beperking.

De MVO Award is een initiatief van de Rijk van Nijmegen Uitdaging voor hét bedrijf uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen dat zich onderscheidt door aantoonbaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken te zijn bij de regio Nijmegen. Door de uitreiking van de MVO Award worden bedrijven die – op basis van People, Planet en Profit – bijdragen aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen, in de spotlights gezet.Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:
Agenda Activiteiten

23 mei

21:41
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

21:41
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze