Nieuw ontwikkeltraject voor ervaren leiders
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen beeld Geplaatst op: 19-02-2019

Nieuw ontwikkeltraject voor ervaren leiders

De Arnhemse Ilonka Speksnijder introduceert een praktisch en inspirerend ontwikkeltraject voor iedereen die leidinggeeft en daar meer wil uithalen.

Anders

“Wat het anders maakt is dat het geen reguliere training is”, legt Ilonka uit. “Wij gaan niet vertellen hoe het moet. Het is een ontdekkingstocht met elkaar. Wij reiken uiteraard wel van alles aan, maar het gaat over wat de deelnemers in hun eigen situatie en eigen ontwikkeling nodig hebben en kunnen.”

Interactie

“Dus geen uitleg over theorieën, die staan op ons online portal en worden via huiswerkopdrachten en Skypesessies bekend verwacht”, gaat ze verder. “Het gaat in de bijeenkomsten over wat gebeurt er in jouw praktijk, hoe acteer jij zelf en wat kun je dan met de theorieën, methodes en inzichten van nu. Dus vooral gebruik in de praktijk, maar ook interactie met elkaar.”

Geïntegreerd

Samen met haar twee collega’s van Go4NextLevel heeft Ilonka deze training opgezet. Het is de eerste keer dat in één training allerlei onderdelen die ze al eerder hebben gegeven, geïntegreerd zijn. De trainers, Utrechtenaar Ben van de Laar, Nijmegenaar Matthijs Zaal en Ilonka Speksnijder, hebben verschillende achtergronden en zijn alle drie ervaren in het werken met groepen.

Doelgroep

De training is voor ondernemers, bestuurders en managers ontworpen, evenals voor projectmanagers en programmamanagers. Meer informatie op https://go4nextlevel.nl/ontwikkeltraject/.

 

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen beeld

Agenda Activiteiten

19 feb

06:09
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

30 jan

06:09
Locatie: Rabobank Apeldoorn, Eendrachtstraat 133, 7336 AC

Nieuwjaarsbijeenkomst Apeldoorns Business Collectief