Nijmeegse Metro Kollektief viert haar 5e verjaardag
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Mark Ooms Geplaatst op: 20-07-2019

Nijmeegse Metro Kollektief viert haar 5e verjaardag

Metro Kollektief is al vijf jaar een vaste broedplaats in Nijmegen waar techno liefhebbers, studenten en creatieveilingen samen komen. Een plek waar vooral jong dj-talent de kans krijgt om zichzelf te laten zien. Maar voor hun 5 jarige evenement op 16 juli hebben ze oude bekenden uitgenodigd om samen dit speciale moment te vieren.

Vijf jaar geleden tijdens de zomerfeesten begon het avontuur van Metro Kollektief. In een klein cocktail cafeetje werden de eerste plaatjes gedraaid. Inmiddels 5 jaar later met al meer dan 100 verschillende artiesten op 26 eigen feesten en 14 samenwerkingen heeft Metro Kollektief menig locatie op de kop gezet.

5 Years event

Op de maandag tijdens de zomerfeesten, op 16 juli viert Metro Kollektief haar verjaardag met een speciaal evenement. In de Brebl zullen zei een stevige techno avond neerzetten met residents MikMak en Paul Dirks, tevens mede-oprichter van Metro Kollektief. Daarnaast hebben ze hun logo ontwerper Alwin Frank gevraagd de avond te open en als headliner hebben ze The Leap gevraagd, beter bekend als Tripeo en Doka, twee grote techno DJ’s die samen een nieuw dj duo vormen.

Er is nog een aantal kaartjes beschikbaar via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/metro-kollektief-5-years

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Mark Ooms

Agenda Activiteiten

23 mei

21:53
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

21:53
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze