Officiele opening studio grafisch ontwerpersduo STUKK
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 18-03-2019

Officiele opening studio grafisch ontwerpersduo STUKK

Op vrijdag 7 september was de officiële opening van Stukk Design. Grafisch ontwerpers Kim Waterlander en Marjanne Kuipers zijn al twee jaar aan het werk maar nu hun website online is en ze officieel een VOF zijn, was het tijd voor feest!

Deze website is een inspiratie voor nieuwe opdrachtgevers die daarmee een kijkje kunnen nemen in hun ontwerpwereld. Het is een database van bijzondere projecten; van boeken en identiteiten tot tentoonstellingen.

Marjanne: “We willen niets liever dan deze database aanvullen met mooie projecten. De eerste stappen voor nieuwe bijzondere projecten zijn al gezet. Zo wordt binnenkort ons ontwerp voor de website van kunstcurator Hanne Hagenaars gelanceerd en staan er ontwerpschetsen klaar voor meerdere publicaties, onder andere voor een Michelinster restaurant!”

Ruim honderd vrienden, familie en opdrachtgevers kwamen langs voor de opening om de website, het werk en de studio van Stukk Design te bewonderen. Gezellig in de binnentuin genoot iedereen van de heerlijke eigengemaakte borrelhapjes en sangria!

De meiden van Stukk Design hebben ontzettend veel zin om weer te ontwerpen na hun onvergetelijke opening en nodigt iedereen die geen toost heeft kunnen uitbrengen uit in hun studio!

Bekijk meer foto’s van de Stukk Design opening op Instagram: https://www.instagram.com/stukkdesign/

Neem een kijkje in hun ontwerpwereld op: www.stukkdesign.nl

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

23 mei

18:42
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

18:42
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze