Olivier van Noort winnaar ZomerOndernemer Stedendriehoek
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: ZomerOndernemer Geplaatst op: 02-09-2019

Olivier van Noort winnaar ZomerOndernemer Stedendriehoek

Met een duurzaam en multifunctioneel zitje voor op de bagagedrager van de fiets verwierf Olivier van Noort afgelopen week de titel ZomerOndernemer Stedendriehoek 2019. Met zijn idee biedt hij een comfortabele oplossing voor de bijrijder, vindt de jury.

De feestelijke afsluiting van project ZomerOndernemer Stedendriehoek werd gehouden op het regiokantoor van Rabobank Apeldoorn en omgeving. Olivier van Noort uit Deventer behaalde op de tien beoordeelde vaardigheden de hoogste score en mag de regio gaan vertegenwoordigen bij de landelijke finale op 9 oktober in Utrecht.

Wildcard

Er werd ook een wildcard uitgereikt aan Jelle Sanders uit Oldenzaal als veelbelovend talent. Hij kreeg de wildcard voor zijn idee historische gebouwen met 3D technologie in beeld te brengen en zo toegankelijk te maken voor iedereen en te behouden voor de toekomst. Jelle Sanders mag deelnemen aan de halve finale waar hij met twaalf anderen om de laatste vijf finale plekken zal wedijveren.

Ondernemersidee

Het project ZomerOndernemer helpt jongeren tussen de 15 en 25 jaar in de zomervakantie met het starten van een eigen onderneming. Ze hebben zes weken lang gratis training, workshops, bedrijfsbezoeken en begeleiding gekregen om een goede kennismaking met het ondernemerschap te krijgen. In de Stedendriehoek werd het project voor het eerst gehouden. Dankzij onder meer de financiële ondersteuning van de Cleantech Regio is deelname gratis.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

ZomerOndernemer

Agenda Activiteiten

08 okt

00:58
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:58
Locatie: Rozet

OKA in Rozet