Omnivents en TimeOut Events gaan samen
Redacteur: André Sonneville | Fotograaf: Eigen foto Geplaatst op: 26-05-2019

Omnivents en TimeOut Events gaan samen

Evenementenbureau TimeOut Events in Angerlo (gemeente Zevenaar) is onder de vleugels van de grotere branchegenoot  Omnivents in Valburg gebracht. De overname heeft tot gevolg dat Omnivents zich verzekerd heeft van nog meer creatieve slagkracht én van de mogelijkheid maatwerk te leveren op uiteenlopende locaties in heel Nederland. 

TimeOut Events, van directeur-eigenaar Jos Pagen, was een van de allereerste sportieve evenementenbureaus in Nederland en beschikt over 31 jaar ervaring. Het bureau is specialist in professioneel maatwerk op uiteenlopende locaties in Nederland met een zeer diverse invulling van haar events. Deze veelzijdigheid en expertise is een goede aanvulling op de doelstellingen van Omnivents.

Aanspreekpunt

Directeur-eigenaar Jos Pagen verhuist mee naar Omnivents. “Dit is een mooie stap voor mij en voor mijn relaties. Ik kan mij volledig gaan focussen op het netwerk, de sales en het realiseren van waanzinnig mooie events. Voor mijn vaste opdrachtgevers blijft de samenwerking met TimeOut Events onveranderd en ben ik nog steeds het aanspreekpunt. Echter staat er nu een groot team achter me wat de kwetsbaarheid van TimeOut Events vermindert en de professionaliteit niet alleen in omvang en aantal evenementen, maar zeker ook in voorbereiding en kwaliteit nog meer kan vergroten.”

Groeiambities

Joost Frijlink, directeur en eigenaar Omnivents, is blij met deze ontwikkeling. Hij zegt: “De afgelopen jaren hebben wij een grote slag geslagen met onze eigen locatie Watergoed. Watergoed is een one-stop-shop locatie geworden, waarbij alle facetten in eigen beheer zijn; locatie, activiteiten en horeca. Omnivents organiseert hier de maatwerk programma`s. Met TimeOut Events krijgen wij een impuls in creativiteit en events op externe locaties en kunnen tevens door kruisbestuiving onze groeiambities realiseren.”

Bij Omnivents in Valburg werken 20 professionals en kan een beroep worden gedaan op 100 oproepkrachten.


Bij de foto: Joost Frijlink (l) en Jos Pagen nu samen in Omnivents. Eigen foto.


Auteur Geschreven door:

André Sonneville

Foto's Fotografie door:

Eigen foto

Agenda Activiteiten

23 mei

11:43
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

11:43
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze