Ondernemend Oosterbeek lanceert nieuwe website
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Frank Thooft Geplaatst op: 26-10-2017

Ondernemend Oosterbeek lanceert nieuwe website

Tijdens een druk bezochte algemene ledenvergadering in de Concertzaal in Oosterbeek werd de nieuwe website van Ondernemend Oosterbeek gelanceerd. De website is gemaakt door Liselotte Bretveld en Clementine Nobbenhuis die samen Studio Sterck vormen. Het bijzondere van de website is dat er veel mooie foto’s gebruikt zijn waardoor de bezoeker zich meteen welkom voelt.

Mediaspecialist Roger Beets had zich over de social media gebogen en toonde als eerste resultaat de actieve Facebookpagina van de ondernemersvereniging. Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn volgen nog.

Op het gebied van de evenementen is er ook nieuws te melden: Oscal Hollink gaat zich als evenementencoordinator bezig houden met de evenementen. Er wordt naast de beroemde Airborne en de feestdagen ook nog een derde evenement gepland: in het voorjaar. Later daarover meer nieuws. Een en ander is mogelijk gemaakt doordat de ondernemersvereniging een convenant heeft gesloten met de gemeente en er een bescheiden reclamebelasting kan worden geheven, waaruit deze en andere activiteiten bekostigd kunnen worden.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:
Agenda Activiteiten

08 okt

13:39
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

13:39
Locatie: Rozet

OKA in Rozet