Ondernemers ondersteunen ‘Arnhem plasticvrij‘
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Rozet Geplaatst op: 02-04-2019

Ondernemers ondersteunen ‘Arnhem plasticvrij‘

Op 6 april 2019 vanaf 13.00 uur worden de oevers van de Rijn en de binnenstad van Arnhem door de Arnhemse schooljeugd plasticvrij (en zwerfafvalvrij) gemaakt. Deze actie wordt onder de regie van Rozet, De Groene Vos en Gemeente Arnhem uitgevoerd. De gezamenlijke Lions Clubs van Arnhem leveren de broodnodige ondersteuning.

Ondernemers

Ook de ondernemers van Arnhem kunnen hieraan een bijdrage leveren. Immers, de schoolpakketten en materialen voor de jeugd kosten veel geld. Maar toch zijn deze acties hard nodig voor de bewustwording van onze jeugd (en niet alleen voor de schooljeugd) wat zwerfafval betekent!

Publiciteit

Voor een bedrag van € 250 kunnen ondernemers van Arnhem een bijdrage hieraan leveren. Naast het feit dat de bedrijfsnaam tijdens het evenement wordt genoemd, online en op social media vermeld wordt, ontvangen ondernemers als tegenprestatie een prachtige kleurenfoto ter gelegenheid van deze actie, speciaal gemaakt door fotograaf Jack Tillmanns. Deze foto is een blijvende herinnering aan de bijdrage aan Arnhem Plasticvrij!

Meedoen

Wil je meedoen? Je kunt je dan aanmelden door een mail te sturen naar: Noortje.Liebrand@rozet.nl. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk verdere informatie en de schitterende foto.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Rozet

Agenda Activiteiten

26 sep

02:40
Locatie: Retiro

SJOA ledenborrel

10 sep

02:40
Locatie: zalencentrum Staring in Zevenaar

Bedrijvenmarkt Zevenaar