Ondernemerscafé met bierproeverij
Redacteur: Jacob Schreuder | Fotograaf: webpagina Geplaatst op: 19-12-2018

Ondernemerscafé met bierproeverij

Het maandelijkse Ondernemerscafé van het Centrum voor Jong Ondernemerschap (CVJO) in Doetinchem heeft in de eerste vrijdag in maart een speciaal tintje: een bierproeverij.

CVJO’er Jan te Riele zal namens brouwerij Romondt v.o.f. vertellen over zijn droom, namelijk het starten van een brouwerij.

Dit is hem inmiddels gelukt. Samen met zijn compagnon Rein in ’t Veld delen zij de liefde voor bieren en het brouwen van bieren.

Samen hebben zij de oude brouwerij van Dieren over kunnen nemen en inmiddels zijn er al twee biertjes op de markt verschenen.

Tijdens het ondernemerscafé zal Jan niet alleen vertellen over zijn onderneming, maar zal hij ook gelegenheid bieden om kennis te maken met zijn product.

Voor vijf euro zijn twee biertjes te proeven. Daarbij worden ook hapjes aangeboden.

De bieren die brouwerij Romondt v.o.f. op de markt hebben gebracht zijn speciale streekbieren die hun focus leggen op de Veluwezoom en IJsselstreek. Zo is ‘Goudheerlijk’ een ambachtelijk Rhedens biertje en ‘Heizoen’ gebrouwen met onder andere lokale heidehoning, heidebloemen en tijm.

Het is niet verplicht om deel te nemen aan de proeverij. Voor de bezoekers de enkel geïnteresseerd zijn in het verhaal en de gezelligheid van het ondernemerscafé zullen er andere drankjes beschikbaar zijn. Deze zullen zoals gewoonlijk kosteloos zijn.

In verband met de schaarste van het aantal plekken dat beschikbaar is voor de proeverij is het belangrijk je aan te melden voor de proeverij. Dit kan via info@cvjodoetinchem.nl.

Het Ondernemerscafé is vrijdag 2 maart in de CVJO-vestiging aan de Terborgseweg 20; van 16.00 tot 17.30 uur.

Auteur Geschreven door:

Jacob Schreuder

Foto's Fotografie door:

webpagina

Agenda Activiteiten

19 feb

05:16
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

18 dec

05:16
Locatie: Heijenoordseweg 5 Arnhem

Kerstborrel Ronald McDonald Business Breakfast Club