Ondernemershuis lanceert website
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: Ondernemershuis Apeldoorn Geplaatst op: 25-01-2018

Ondernemershuis lanceert website

Het Ondernemershuis Apeldoorn op het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg werd vorig jaar op 29 november officieel geopend. Nu is de website in de lucht.

De Apeldoornse wethouder Mark Sandmann lanceerde maandag 22 januari de website ondernemershuis-apeldoorn.nl. Dit deed hij door op de laptop van Tom Mulder, voorzitter van het Ondernemershuis, de juiste link aan te klikken. Via de website kunnen starters en mkb'ers uit Apeldoorn hun (ondernemers)vragen stellen op het gebied van onder meer financiën, marketing, sales en juridische zaken. Het Ondernemershuis koppelt vervolgens een specialist aan de vraagsteller, waarna een persoonlijk gesprek plaatsvindt om de vragensteller verder te helpen.

Ondernemersklimaat

Het Ondernemershuis Apeldoorn is opgericht vanuit de vraag naar één loket waar (startende) ondernemers met alle vragen terecht kunnen. De Stichting Ondernemershuis Apeldoorn wil zich inzetten voor het versterken en stimuleren van het ondernemersklimaat in Apeldoorn op een laagdrempelige en duurzame manier. De Initiatiefnemers zijn BKA (Bedrijvenkring Apeldoorn), VNO-NCW Midden, Cleantech Regio en gemeente Apeldoorn.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Ondernemershuis Apeldoorn

Agenda Activiteiten

13 dec

10:13
Locatie: KNNS, Wijchen

VNO-NCW Midden: KNNS

01 nov

10:13
Locatie: Arnhem

VNO-NCW Midden: Teijin Aramid