Parkeerbaarheid binnenstad kan beter
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Frank Thooft Geplaatst op: 19-12-2018

Parkeerbaarheid binnenstad kan beter

Alle winkeliers in de Arnhemse binnenstad zijn gebaat bij een goede bereikbaarheid en voldoende parkeerplaatsen. Vergunninghouders mogen echter ook parkeren op betaalde plaatsen, waardoor de bezoeker en potentiele klant weer verder weg moet parkeren, en dat is geen goede ontwikkeling, vindt Maarten de Jong, eigenaar van de Italiaanse-herenmodezaak Town & Country.

Hij nam de zaak, die sinds 2011 op de Rijnstraat zit, in 2007 over. Toen zat het nog op de Looierstraat, maar die straat werd steeds moeilijker bereikbaar. De Rijnstraat daarentegen is gelukkig een steeds aantrekkelijkere straat aan het worden, vindt De Jong. Wat hem betreft mogen er nog meer exclusieve herenmodezaken in Arnhem komen: dat trekt alleen maar meer klanten aan. Maar dan liefst wel met meer parkeergelegenheid.

Hij is net terug uit Milaan, waar hij inkopen heeft gedaan. Want waar kun je beter inkopen dan in het mekka van de mode? De vaak kleine en gespecialiseerde nichemerken die hij voert zijn dan ook heel exclusief: Canali, Lardani, Altea Milano, C.P. Company, Barba, Mazzarelli. Met zijn focus op Italiaanse pakken en colbertjes weet hij zich verzekerd van een onderscheidende waarde.

Hij loopt de rekken langs en pakt er een mooi Cordone pak uit dat een zogenaamde Napolitaanse schoudernaad heeft: frivool maar heel subtiel. De Jong heeft het assortiment de afgelopen jaren steeds verder verbijzonderd. Voor een standaard pak moet je maar ergens anders naartoe; voor iets bijzonders en onderscheidends moet je naar Town & Country. Maar dan liefst met meer parkeergelegenheid voor de klant. Want daar profiteren alle ondernemers in de binnenstad van.


Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:
Agenda Activiteiten

19 feb

04:45
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

18 dec

04:45
Locatie: Heijenoordseweg 5 Arnhem

Kerstborrel Ronald McDonald Business Breakfast Club