Regionaal ondernemersdebat over verkiezingen
Redacteur: André Sonneville | Fotograaf: stockfoto Geplaatst op: 18-03-2019

Regionaal ondernemersdebat over verkiezingen

Op initiatief van het Nijmeegs Ondernemerscafé en streekomroep RN7 vindt er vrijdag 16 maart in het café van Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen een regionaal ondernemersdebat plaats. Aanvang 17.00 uur.

Politici en ondernemers uit de gemeenten in het Rijk van Nijmegen gaan met elkaar in discussie over een groot aantal; thema's die horen bij de lokale politiek. Hoe draagt de gemeentepolitiek bij aan een beter ondernemersklimaat in het Rijk van Nijmegen? Ondernemen doe je samen. Met andere ondernemers, maar ook met lokale overheden. Hoe werkt dat in het Rijk van Nijmegen? Wat gaat er nu goed in de samenwerking tussen onderneming en lokale overheid? Wat kan beter? En welke rol willen de verschillende politieke partijen de komende vier jaar gaan spelen? 

Het Ondernemersdebat kijkt naar de komende gemeenteraadsverkiezingen vanuit het perspectief van de ondernemer. Diverse kandidaten uit zeven gemeentes in het Rijk van Nijmegen komen in De Vereeniging aan het woord tijdens een debat, dat geleid wordt door Michiel van Heijst van RN7.

Partijen die zich inmiddels al hebben aangemeld: VVD Nijmegen, SP Nijmegen, Groesbeekse Volkspartij, GroenLinks Nijmegen, CDA Druten, Dorpslijst Puiflijk Druten Zuid, Voor Nijmegen.NU, CDA Huis Nijmegen 

Het Ondernemersdebat is een initiatief van RvN@, Nijmeegs Ondernemerscafé en RN7. De toegangsprijs voor het debat en de aansluitende aangeklede borrel bedraagt €15,-, die bij entree voldaan moet worden.

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via:  https://rvnhub.nl/event/ondernemersdebat/

Auteur Geschreven door:

André Sonneville

Foto's Fotografie door:

stockfoto

Agenda Activiteiten

23 mei

18:52
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

18:52
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze