Ronald McDonald Business Breakfast: ontbijt met een missie
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Frank Thooft Geplaatst op: 23-09-2019

Ronald McDonald Business Breakfast: ontbijt met een missie

The Hunting Lodge in Rozendaal had haar beste beentje voorgezet om de ruim 60 deelnemers van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Arnhem op de bijzondere Sinterklaasochtend een mooi ontbijt te bieden. 

Dit keer was Maartje Smit van IdenTa in Heteren gastvrouw van het ontbijt en gaf een korte introductie van IdenTa. Het bedrijf is opgericht in 2001 en gespecaliseerd in telefonie, datacommunicatie en automatisering. Na afloop ging iedereen naar huis met een toepasselijk klein Sinterklaaszakje met een chocoladeletter en wat kruidnootjes.  Voorzitter Leon Tjakkes lichtte kort het verloop van de zoektocht naar een nieuwe manager voor het Ronald McDonaldhuis toe, die per 1 januari gaat beginnen.

Het Ronald McDonald Business Breakfast is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Arnhem en omgeving. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten dé ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. Het belangrijkste doel van de club is de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Arnhem. De opbrengst van de Business Breakfast Club komt geheel ten goede aan het Huis. De ontbijtbijeenkomsten vinden tien keer per jaar plaats, elke keer op de eerste dinsdag van de maand, met uitzondering van juli en augustus.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:
Agenda Activiteiten

08 okt

17:50
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

17:50
Locatie: Rozet

OKA in Rozet